Galéria

Híres magyar emberek, akik nagyon óvják a magánéletüket

Forrás: A szépséges modell-műsorvezető sosem szerette a nagy nyilvánosság elé tárni a magánéletét, ám jó néhány éve, még a kevésnél is kevesebbet lehetett róla tudni. Nemrég jelentette be, hogy első gyermekével várandós, illetve ezt megelőzően, hogy élete szerelme, akinek sem a nevét, sem a munkáját nem lehet tudni, megkérte a kezét. 
Forrás: A jóképű színész az elmúlt évek egyik legnagyobb színházi tehetségének számít, aki a Sztárban sztárban is megmutatta, milyen sok minden rejtőzik benne. Ettől függetlenül a magánéletét mindig óvta. A korábbi JOY SMA eseményén azonban kiderült, hogy jó ideje foglalt a szíve, méghozzá a Púdermentes egyik szépséges tagja, Havasi Virág hódította meg. Nem is csoda, hogy Márk kivételt tett és egy hivatalos eseményen drukkolt gyönyörű és szintén tehetséges kedvesének.
Forrás: A színésznő mindig azt szerette volna, ha az emberek a munkája és a tehetsége alapján mondanak róla véleményt. Ehhez pedig a mai napig tartja magát, hiszen sosem oszt meg olyan képet, amiből sejteni lehetne, van-e valaki az életében, avagy sem.
Forrás: A zseniális táncos és egyben a Dancing with the Start egyik oszlopos versenytáncosa szintén nagyon óvja a magánéletét, ám ő is kivételt tett a JOY SMA 2022-es eseményén, ugyanis megmutatta gyönyörű szerelmét, akivel pont a munka hozta össze. Fanni egyébként a műsor fodrásza.
Forrás: A szívtipró Meklod nem hiába a nők kedvence. A sikeres zenész nemcsak jóképű, de hangjával is mindenkit levesz a lábáról. Ettől függetlenül sosem tudni róla, hogy foglalt-e a szíve. Bár több számot is megihletett már egy-egy szerelme, igyekszik az életének ezt a részét teljesen zárt ajtók mögött hagyni.
Forrás: Miller Dávid már az első pillanattól fogva nagy népszerűségnek örvend a magyar nézők körében. A színész nagy sikere mellett azonban nem igazán szeret a szerelmi életéről posztolni. Sok évig élt párkapcsolatban, de annak vége óta nem tudni, hogy rátalált-e a szerelem.