Galéria

Sztárok, akik a földdel tették egyenlővé a karrierjüket 2022-ben

Forrás: Senki sem tudja, hogy mi történt a nagy reménységnek tartott színésszel, ugyanis ebben az évben szó szerint ámokfutásba kezdett. Több szülő is azzal vádolta meg, hogy a magát nem-bináris nemi identitásúnak valló színész befolyásolta a gendersemleges gyerekeiket, de olyan is volt, hogy menekült a hatóságok elől vagy másokkal került összetűzésbe, amelynek tettlegesség lett a vége. Csak idén kétszer tartóztatták le...
Forrás: Az Oscar-díjas színész furcsamódon élete legnagyobb pillanatát tudhatja élete legrosszabbjának is, hiszen Chris Rock vicce annyira felbőszítette, hogy a színpadra lépve egy egész világ előtt pofozta fel. Bár voltak, akik kiálltak a színész mellett, az Oscar-gála szervezői, sőt az emberek jelentős részének számára is ez egy nyomós indok volt, hogy elforduljanak tőle. De, ha ez nem lenne elég, az Oscarról is ki lett tiltva 10 évre. Azóta alig forgatott, több készülő filmjét is elkaszálták, és csak nemrég térhetett vissza forgatásra.
Forrás: A rapper - ki tudja, miért - azt még megúszta, amikor Rihannát verte felismerhetetlenné, ám az elmúlt években több nő is azzal vádolta meg, hogy leitatta, majd magatehetetlenül erőszakolta meg őket. Ennek meg is lett a böjtje, hiszen Chris-ről ma már alig hallani valamit, a rajongók elfordultak tőle, és karrierje lényegében be is fejeződött.
Forrás: A színésznő ma már biztosan bánja a THE SUN magazinban megjelent cikkét, amelyben testi sértéssel vádolta meg volt férjét. Az idén tavasszal zajlódó rágalmazási perből ugyanis Johnny Depp jött ki nyertesen. Ennek pedig az lett a következménye, hogy Amber Heard minden szereptől elesett és az ingatlanjait is kénytelen volt eladni, hogy kifizesse a kártérítést. Még az sem biztos, hogy az Aquaman 2-ből nem vágják ki már leforgatott jeleneteit.
Forrás: A kiskorúak megrontásával és megerőszakolásával, illetve gyermek pornográfiával vádolt rapper életének végérvényesen befellegzett, ugyanis idén börtönbüntetést kapott tettei miatt. Bár karrierje már az ezt megelőző években is tönkrement, sok rajongó reménykedett az ártatlanságában és abban, hogy hamis bizonyítékokról van szó. Sajnos a felvételek és minden egyéb igaznak bizonyultak. R. Kelly pedig a rácsok mögött tölti a következő időszakát.
Forrás: Egy amerikai magazinnak sikerült előásnia egy 4 évvel ezelőtti felvételt, amelyen a rapper megölt egy 19 éves fiút. Ezt megelőzően önvédelemre hivatkozott, amit a bíróság elfogadott, ám a videó nyilvánosságra kerülése után teljesen egyértelmű lett, hogy ő volt a támadó.