Galéria

Sztárok, akik 22 éves koruk után vesztették el szüzességüket

Forrás: Jessica Simpson: 22 évesen

A színésznő a 2000-es évek egyik legnagyobb bálványa volt, csodás alakjáért megőrültek a férfiak. Ő mégsem vágyott vad kalandokra, hiába a hírnév; élete első szexét férjével élte át, az esküvő után! "Az volt életem legcsodálatosabb pillanata" - nyilatkozta a témában 2003-ban. A színésznő korábban Nick Lachey-hoz ment feleségül, és szerencsésnek érezte magát, hogy egy olyan valakivel vesztette el szüzességét, akiben 100%-ig megbízott. Bár 2005-ben elváltak, de az élmény akkor is pozitív maradt.
Forrás: Kevin Jonas: 22 évesen

Egy időben mindhárom Jonas-tesó viselte a tisztasági gyűrűt, ami arra utalt, hogy házasságig várni fognak a szexszel. Nick és Joe végül ezt elengedték, de Kevin ragaszkodott ahhoz, hogy jövendőbeli felesége legyen az első nő az életében, akivel lefekszik. Ez teljesült is, mert 22 évesen feleségül vette Danielle-t, akivel két gyermekük született. Azóta is imádják egymást!
Forrás: Brooke Shields: 22 évesen

A kék lagúna sztárja mindössze 14 éves volt, amikor megkapta a film főszerepét, de ragaszkodott ahhoz, hogy szüzességét megőrizze annak, akit igazán szeret. Pedig a hírnév miatt lábai előtt hevertek a férfiak! Végül 22 évesen feküdt le életében először szerelmével, Dean Cain színésszel, ám még így sem találta jó élménynek a dolgot. Rögtön bűntudata lett, rosszul érezte magát utána, pedig jó párost alkottak.
Forrás: Tina Fey: 24 évesen

A színésznő maga is megvárta, hogy az igazival veszíthesse el a szüzességét. 24 évesen került erre sor, amikor megismerte Jeff Richmondot, aki aztán a férje is lett!
Forrás: Adriana Lima: 27 évesen

A gyönyörű modell katolikus családból származik, így számára egyértelmű volt, hogy házasság előtt nincs szex. Ezt annyira szigorúan vette, hogy 27 évesen vesztette el szüzességét, miután férjhez ment. Elmondta, hogy szerinte a férfiaknak, akikkel randizott, muszáj volt ezt tiszteletben tartaniuk, mert ha nincs meg a tisztelet, nincs jövője a kapcsolatnak sem. Férje, Marko Jaric türelmes volt, és bár azóta elváltak, két kislányuk született.
Forrás: Tamera Mowry: 29 évesen

Tamera nagyon vallásos neveltetésben nőtt fel, és ez felnőtt korában sem változott. Ezért döntött úgy, hogy 29 évesen hajlandó először lefeküdni párjával. A dolog viszont nem volt kellemes számára, bűntudata lett, így megfogadta, hogy esküvőig senkivel sem fog szexelni. Ez így is lett!