Galéria

7 sorozat, amit ne hagyj ki 2022 őszén

Forrás:

Fehér lótusz (2. évad)

Visszatér a Fehér lótusz, a tavalyi év egyik sikersorozata, és bár a szereplőgárda egy része lecserélődött, az biztos, hogy a megszokott hangulat garantált! Most magunk mögött hagyjuk Hawaii-t, és egy másik Fehér lótusz ingatlanba "költözünk" át, ahol egy újabb csapat nyaraló életét követhetjük nyomon. Jó hír azért, hogy egy ismerős arc biztosan feltűnik benne: Jennifer Coolidge garantáltan visszatér a folytatásban!

Hol? HBO Max
Mikor? Október 30-tól


Forrás:

The Midnight Club

Íme egy tökéletes kis sorozat, ha halloweeni hangulatra vágysz! A The Midnight Club szereplői a Brightcliffe Hospice kórházban tartózkodnak, és azzal mulatják az időt, hogy elkezdenek különböző horrortörténeteket mesélni. Csakhogy hamarosan furcsa dolgok kezdenek történni körülöttük. Ha szeretnél egy kicsit borzongani, ezt a sorozatot érdemes felvenned a listádra!

Hol? Netflix
Mikor? Október 7-től


Forrás: Candy

Jessica Biel őrületes átalakulást vállalt be az alábbi igaz történet megalkotásához. A sorozat ugyanis egy 1980-as évekbeli háziasszonyról szól, aki két gyermeket nevel, van egy szép nagy háza, és egy szerető férje is. Az egész kisváros életét felkavarja viszont az, amikor kiderül, Candy Montgomery hosszas tervezés után megölte férjét és annak szeretőjét.

Hol? Disney+
Mikor? Október 12-től
Forrás: Manifest (4. évad első fele)

Hamarosan véget ér a Manifest című drámasorozat, amelynek 4. évadát már izgatottan várják a rajongók. Az utolsó évad első fele pedig meg is érkezik ősszel, így végre megtudhatjuk, mi történik a Stone családdal. Miután Grace elhunyt, minden a feje tetejére állt, Ben pedig nem adja fel, és továbbra is keresi elrabolt lányát, Edent. Hamarosan pedig egy rejtélyes csomaggal érkezik meg egy még rejtélyesebb utas, a doboz tartalma pedig mindent megváltoztat, amit a 828-as járatról eddig tudtunk.

Hol? Netflix
Mikor? November 4-től
Forrás:

The Peripheral

Flynne Fisher azzal keres egy kis plusz pénzt, hogy VR játékokkal játszik gazdagabb embereknek. Egyik éjszaka aztán felveszi a fülest, és a jövő Londonjában találja magát, egy misztikus, nagyon furcsa világban. Ilyen játékot még sosem játszott. Persze, hiszen hamarosan rá kell jönnie, hogy ez nem csak szórakozás: ajtót nyitott a valódi Londonba, 70 évvel a jövőben, és bár izgalmas itt lenni, egyúttal nagyon veszélyes is.

Hol? Amazon Prime
Mikor? Október 21-től


Forrás:

The Watcher

Ebben a minisorozatban olyan nagy nevek tűnnek fel, mint Naomi Watts és Bobby Cannavale. Ami pedig igazán ijesztővé teszi a sztorit, hogy megtörtént eseményeken alapszik. Adott egy házaspár, akik beköltöznek végre álmaik otthonába, ám nem sokáig élvezhetik békében az új környezetet. Rövidesen ugyanis ijesztő leveleket kapnak valakitől, aki minden lépésüket figyeli...

Hol? Netflix
Mikor? Október 13-tól


Forrás:

Mammals

Ami egy romantikus vígjátékként indul, hamar fekete humorrá változik. Jamie, a Michelin csillagos séf világa teljesen feje tetejére áll, amikor döbbenetes titkot tud meg várandós feleségéről. A férfi megszállottan kutatja a válaszokat, ehhez pedig sógora segítségét kéri, akinek házassága már önmagában megér egy misét. A sorozat lényegében egy vígjáték, ami a házasság komplex világát mutatja be, annak minden szépségével és nehézségével.

Hol? Amazon Prime
Mikor? November 11-től