Galéria

5 orális szexpóz, amiknek hála teljesen elfelejtheted a térdelést

Forrás: A klasszikustól eltekintve ez a pozíció többet kínál, hiszen nemcsak az egyik fél élvezheti a kényelmes kielégülést, hanem a másik is. Mindössze a jól ismert változat helyett feküdjetek oldalra, ellenkező irányba. Mivel mindkét fél oldalt fekszik, ideális olyan párok számára, akiknél van némi magasságkülönbség. Illetve a 69-es póz leveszi a nyomást és a terhelést is a felek térdeiről.
Forrás: Ez a pozíció legalább olyan szexi, mint a neve, valamint kiváló a szerepjátékokhoz is. Mivel a partnered hason lesz, alattad rejtőzködve, fantáziája szabadon elszabadulhat– akárcsak a te nyelved.

Kérd meg a partnered, hogy feküdjön hasra, széttárt lábakkal és egy párnával támaszd meg a csípőjét, hogy ezzel megemeld. Ezután feküdj a hátadra közvetlenül a partnered alá, és haladj felfelé, amíg a fejed el nem éri a nemi szervét.
Forrás: A te segítségeddel vagy egy székkel kérd meg partnered, hogy üljön arccal előre a mosógép széléhez, széttárt lábakkal. Ezután enyhén széttárt lábakkal nézz szembe a pároddal, és hajolj előre. Használd a karjaid támaszként, hogy enyhén neki tudj dőlni a mosógép tetejének vagy a partnerednek, miközben játszol vele.
Forrás: Kérd meg párod, hogy feküdjön hanyatt az ágy szélén, széttárt lábakkal. Hozz egy zsámolyt, padot vagy egy kis széket az ágy széléhez, és ülj le. Ezután tárd szét a lábad, kissé hajtsa előre a fejét, és teljesítse partneri kötelességeit.
Forrás: Kérd meg a szerelmed, hogy feküdjön az oldalára, zárt lábakkal. (A lábakat pillangópózban is szétteheti, ha úgy jobban érzi magát). Ezután feküdj az oldaladra, merőlegesen a partnereddel, arccal egymás intim testrészével szembe. Ezután pedig nincs más dolgotok csak élvezni az orális szex adta gyönyört.