Galéria

Sztárok, akik megcsalták szerelmüket egy filmforgatáson

Forrás: Harrison Ford és Carrie Fisher

Carrie Fisher még a Star Wars-filmek kapcsán ismerte meg Harrison Fordot, és egészen 2016-ig titokban tartották afférjukat. A néhai színésznő ekkor írt egy könyvet, amiben felfedte, hogy volt egy rövid románca a színésszel, amikor ő még csak 19 éves volt, miközben Ford már 36 is elmúlt. Ráadásul ekkor Mary Marquardt férje volt, két közös gyerekkel! Az affér három hónapig tartott, de a színésznőben mély nyomot hagyott. Harrison Ford egyébként furcsának találta a későbbiekben, hogy egykori kolléganője mesélt kapcsolatukról, hiszen ez titok volt.
Forrás:

Richard Burton és Elizabeth Taylor

A színész 1963-ban találkozott Elizabeth Taylorral, akibe a Kleopátra forgatásán bele is szeretett. Ma már tudjuk, hogy nem sokkal később egybekeltek, elváltak, megint összeházasodtak és elváltak, de ne szaladjunk ennyire előre. A két sztár között nagyon erős volt a kémia, a filmes csókjelenetet még akkor is folytatták, amikor a rendező szólt nekik, hogy már rég nem forog a kamera. A férfi ekkor még Sybil Burtonnel élt házasságban, Elizabeth pedig Eddie Fisherrel, de mindketten fogták magukat, és rögtön elváltak. Kapcsolatuk heves volt aztán, ezt jól bizonyítja, hogy többször is egybekeltek és elváltak.


Forrás: Kenneth Branagh és Helena Bonham Carter

Ma már nem titok, hogy az Igazából szerelem egyik legőszintébb jelenetét valós események ihlették. Emma Thomspon karaktere egy szív alakú medálból jött rá, hogy férje megcsalja őt, és később elmondta, hogy könnyei azért voltak őszinték, mert tényleg átélte ezt. Méghozzá 1994-ben Kenneth Branagh mellett, akivel 1987 óta voltak együtt, és házasságban éltek. A férfi Helena Bonham Carterrel csalta meg feleségét, akit egy filmforgatás alatt ismert meg, és hamar le is bukott. A színész végül Helenával 5 évig randizgatott, és látszólag nem érdekelte, mit gondolnak erről mások. Azt nyilatkozta, hogy "mindig szomorú, ha egy házasság véget ér. De nem vagyok hajlandó engedni, hogy az olyan dolgok, mint hogy mit gondol erről a világ, befolyásoljanak." Emma Thompson viszont példát mutatott, és kibékült Helenával.
Forrás: John Malkovich és Michelle Pfeiffer

A színész 1988-ban forgatta a Veszedelmes viszonyokat, és nem csak a filmben került hazugságok hálójába! A valóságban ugyanis az akkor Glenne Headlyvel házasságban élő John románcba keveredett kolléganőjével, Michelle Pfeifferrel. A rendező később interjúban mondta el, hogy ez a forgatás egyike volt azon ritka alkalmaknak, amikor a valóság és a művészet találkozott egymással, és Malkovich számára ez roppant megterhelő volt. A színész bátyja viszont elárulta, hogy amikor John megjelent Michelle-el otthon, olyan boldog volt, mint még soha. A férfi 1988-ban elvált feleségétől, Pfeifferrel viszont nem tartott sokáig kapcsolatuk, rövidesen szétmentek. Állítólag Malkovich egy évig siratta ezt a szerelmet. 2008-ban csak annyival kommentálta a dolgot, hogy "visszatekintve azt is nehéz elhinni, hogy Michelle Pfeiffer szóba állt velem."
Forrás: Ted Danson és Whoopi Goldberg

A híres színész második feleségével élt együtt már 15 éve, amikor Whoopi Goldberg elrabolta a szívét 1993-ban. Hiába csak 10 hétig tartott a forgatás, rögtön egymásba habarodtak. Akkora botrány kerekedett ebből, hogy exfelesége rögtön a válás mellett döntött, és nem kevés pénzt kapott végül. 30 millió dollárt fizetett ki volt férje, amivel Hollywood egyik legdrágább válásainak listájára is felkerültek.
Forrás: Eddie Cibrian és Leann Rimes

A két híresség szerelmi története eléggé kiakasztotta a rajongókat. Még 2009-ben találkoztak, amikor egy Lifetime filmet forgattak együtt, ekkoriban mindketten házasok voltak valaki mással. Aztán egy biztonsági felvétel kikerült a nyilvánosságra, amiben a két színész kézenfogva sétál egy randi után. Elmondásuk szerint nem tudtak ellenállni egymásnak, így rögtön elhagyták párjaikat, és 2011-ben egybekeltek. Bár nekik ez úgymond happy end lett, korábbi partnereik valószínűleg nem így éreznek, sőt, Eddie volt felesége még 2017-ben is azt nyilatkozta, hogy exe egy igazi idióta. Egyébként a sztárpár házassága azóta megjárta a hullámvölgyeket, többször is szó volt arról, hogy válnak, de azóta is együtt vannak.
Forrás: Chad Michael Murray és Paris Hilton

Mindenki tudja, hogy Chad Michael Murray és Sophia Bush a Tuti gimi alatt egymásba szerettek, összeházasodtak, majd elváltak. De tudtad, hogy egy megcsalás vetett véget házasságuknak? Bizony, 5 hónap után azért mentek szét, mert felröppentek a pletykák, miszerint a színész félrelépett a Viasztestek forgatásán Paris Hiltonnal! Nem sokat nyilatkoztak erről, de Chad később elmondta, hogy túl fiatalon került Hollywoodba, emberből van ő is, és igen, elcseszte, de ez is sokat hozzátett ahhoz, hogy fejlődhessen.
Forrás: Antonio Banderas és Melanie Griffith

20 évig voltak házasok, gyermekük is született, sőt, a színész sajátjaként tekintett Melanie gyermekeire is. A Hárman párban című film forgatásán találkoztak először, és Antonio azonnal beleszeretett a gyönyörű színésznőbe. A gond, hogy mindketten házasok voltak még; Melanie Don Johnsonnal, Antonio pedig Ana Lezával élt együtt. De ez sem akadályozta meg őket, hamar elváltak és összekötötték életüket.
Forrás: Meg Ryan és Russell Crowe

Meg Ryan még házasságban élt Dennis Quaiddel, amikor a Túszharc forgatásán megismerte Russell Crowe-t. A kémia olyan erős volt közöttük, hogy rögtön afférba bonyolódtak egymással, és a színésznő rövidesen el is hagyta exférjét. Bár Russellel összejöttek, de 2000 karácsonyán már szét is mentek, így ez a szerelem nem tartott túl sokáig.
Forrás: Emma Stone és Andrew Garfield

Emma Stone még Kieran Culkinnal randizgatott, amikor Gwen Stacyként belépett a Pókember-univerzumba, és megismerte Andrew Garfieldot. A színész szintén kapcsolatban élt, méghozzá Shannon Woodwarddal, ám annyira egy hullámhosszon voltak kolléganőjével, hogy nem tudtak ellenállni a kísértésnek. Mindketten szakítottak aktuális párjukkal, és 2011-től 2015-ig randizgattak.