Galéria

4 csillagjegy, akire rátalál a szerelem októberben

Forrás:

Bár a megszokott dolgok rabja vagy, ennek ellenére vágysz az újdonságokra, legfőképpen egy társra, aki mindig ott lesz melletted. Úgy tűnik, hogy a csillagok meghallották a kívánságodat, mert hosszas egyedüllét után ismét rád fog találni a szerelem, ráadásul nem is akárhogy! Egy olyan személy csavarja el ugyanis a fejed, akit már régóta ismersz, eddig mégsem gondoltál rá ilyen módon. A következő időszakban azonban minden megváltozik, és spoiler: még soha nem éreztél ilyen boldogságot, mint ami most vár rád!


Forrás:

Elég szabadszellemű vagy, így te nem csupán mondod, de tényleg nagyon jól érzed magad egyedül. Egy kapcsolat ugyanis nagyon sok kompromisszummal jár, ráadásul úgy érzed, hogy elszámolással tartozol a másiknak, amit te nem igazán viselsz jól. A következő hetekben viszont valami megváltozik benned, hála egy titokzatos személynek. Életedben először azt fogod érezni, hogy nem okoz gondot a kompromisszum, ezt a valakit ugyanis szó szerint neked teremtették. Elég jól hangzik, igaz?


Forrás:

Az utóbbi időben nagyon sokat csalódtál. Úgy gondoltad, hogy nem tartasz ott az éledben, ahol tartanod kéne, ráadásul akiről azt hitted, hogy az igazi lehet, csúnyán átvert téged. A titok nyitja, hogy semmit nem szabad erőltetned, ami számodra tudjuk, hogy milyen nehezen megy... Amikor viszont végre elengeded magad, hirtelen rád fog találni az, akire már évek óta vársz, és akire semmit nem kell erőltetni, mert ugyanannyira akarja a kapcsolatot, mint te.


Forrás:

Mostanában nem igazán érdekelt a szerelem téma, és inkább úgy álltál a dologhoz, hogy egyedül könnyebb és jobb, ám úgy tűnik, hogy a csillagok közbe fognak szólni! Megérkezik ugyanis az életedbe egy személy, aki az elején idegesíteni fog, és magad sem érted, hogy miért vált ki belőled ilyen érzelmeket valaki, akit csak most ismertél meg. Aztán rövid idő után rájössz, hogy ez a bizonyos személy azért idegesít, mert nem is kicsit kötődsz hozzá érzelmileg. Amikor ezt beismered magadnak, a dolgok hirtelen fel fognak gyorsulni köztetek, ez a bizonyos illető pedig akár még az igazi is lehet!