Galéria

Előtte-utána: Ennyit változtattak Nicola Peltz vonásain a plasztikai műtétek

Forrás: Nicola Peltz 1995. január 9-én született, a New York állambeli Westchesterben, Nelson Peltz milliárdos üzletember és Claudia Heffner egykori modell ötödik gyermekeként (összesen egyébként nyolcan testvérek).
A kislányt mindig érdekelte a színjátszás, így viszonylag korán meg is kapta első szerepét. A fotó a Kiskarácsony mindenáron című film premierjén készült, a film egyik főszereplőjéről Danny DeVito-ról és az akkor 11 éves Nicola-ról.
Forrás: A Harold című film premierjén - amiben szintúgy egy kisebb szerepet kapott.
Forrás: Alice + Olivia 2011-es tavaszi kollekciójának bemutatóján a New York-i divathéten.
Forrás: God’s Love We Deliver Golden Heart Awards vörös szőnyegén, New Yorkban.
Forrás: Egy Los Angeles-i partyn.
Forrás: Saint Laurent bemutatóján.
Forrás: Már egy fokkal dúsabb ajkakkal.
Forrás: A Golden Globe-gála afterpartyján.
Forrás: A MET-gála vörös szőnyegén.
Forrás: A Dior Beauty egyik kampányfotóján.
Forrás: Nicola Peltz hivatalosan sose erősítette meg azt, hogy kés alá feküdt volna, ám az erre szakosodott oldalak szinte biztosra veszik, hogy a színésznő egy-két dolgot megváltozatott az arcán.
A különféle elméletek alapján állítólag ajakfeltöltésen, orrplasztikán és homlokemelésen esett át, sőt egyesek szerint állkapocsfeltöltést is kapott. Persze az is lehet, hogy csak nagyon jó a sminkese, aki profi módon játszadozik az arca adta lehetőségekkel. Ki tudja? Egy biztos, hogy Nicola igencsak látványos átalakuláson ment át az elmúlt közel 10 évben.