Galéria

Sztárok messze nem átlagos otthonai, amikhez hasonlót még sosem láttál

Forrás: Tom Ford nem éppen az a típus, aki beállna a sorba, épp ezért nem meglepő, hogy olyan otthona is volt neki, ami NAGYON NEM átlagos. A tervező ugyanis a divat mellett filmrendezőként is megmutatta már tehetségét, és annyira érdeklődik ez iránt, hogy konkrétan építtetett magának egy saját filmes várost! Bizony, Új-mexikói, nemrég eladott ingatlanján található a Cerro Pelon Ranch, aminek fő házikója egy óriási medence felett nyugszik.
Forrás: De van rajta egy hatalmas pajta, vendégHÁZAK (nem szobák, házak), és mellesleg egy konkrét város is, amit még a Silverado című filmhez építettek fel. Végül tavaly adta el a birtokot.
Forrás: Kat Von D mindig is imádta a goth stílust, így talán téged sem lep meg, hogy van neki egy 30 millió dolláros kastélya, viktoriánus stílusban felépítve. Még 2016-ban vásárolta meg az ingatlant, majd minden egyes szobát átalakított. Van benne arany plafon, 11 hálószoba, középkori konyha, és még egy titkos, rejtett ajtó is, ami a kertbe vezet.
Forrás: Oh, igen, és egy vérvörös úszómedence is! Idén döntött úgy, hogy eladja, 15 millióért került ki a piacra az ingatlan.
Forrás: 2021-ben döntött úgy Jimmy Fallon, hogy eladja cseppet sem átlagos otthonát, ami New York egyik népszerű környékén található. Az 1883-ban épített ház valójában négy különböző lakásból áll, amit aztán végül ő és felesége egyetlen nagy házzá épített át, így lett közel 5000 négyzetméteres az egész lakótér. A külseje is egyedi, de a belseje, na az a nem semmi!
Forrás: Tele van csupa régies hatású berendezéssel, sőt, a nyolcadik emeleten egy szalon bár is található.
Forrás: A legjobb része viszont az a titkos ajtó, ami egy könyvespolc mögött van, és valójában egy rejtett gyerekszobába vezet, ahol ilyenek találhatók, hogy kréta fal (azaz krétával lehet firkálni és letörölni), kamu "börtön", ami a felső szintre vezet, és számos rejtett ajtó. Ez a jobb felső képen látható. Tavaly döntöttek úgy, hogy eladják.
Forrás: Minek laknál villában, ha lakhatnál egy régi malomban? - gondolja Robert Downey Jr., aki korábban vásárolt egy ilyen ingatlant! A New Yorkban található épület 1885-ben épült, és kívülről furcsának tűnhet, de belül kifejezetten ízléses.
Forrás:

És a családja is imádja!


Forrás: Korábban inkább a hagyományos stíluselemek keveredtek benne számos antik bútorral, de ők végül saját ízlésükre alakították át.
Forrás: A színésznek van egy hatalmas lakóautója, ami persze közel sem olyan, mint amiket a hétköznapokban láthatunk. Az egyébként 1200 négyzetméteres, kétszintes jármű nemcsak kényelmes, de igazi luxusélményt biztosít, így tökéletes otthon számára a forgatások alatt.

"Csak" 14 db tévé található benne, hogy ha filmet akarna nézni ő és a család, akkor ne legyen gond a műsor kiválasztásával. De tény, hogy a konyha a kocsi legnagyobb éke, ám van olyan helyiség, aminek a plafonja bőrből van, és távirányítással működő tükör is rejtőzik a gardróbszobában.