Galéria

Katalin hercegné 4 legdrágább ruhája, ami kész vagyont ér

Forrás: Idén Szent Patrik napján a hercegné egy zöld darabban jelent meg a nyilvánosság előtt, amit Laura Green London tervezett. A kabátruha önmagában 4195 dollár volt, amihez egy 415 dolláros magas sarkút választott. Összesen 1.700.000 forintot ért a szettje!
Forrás: 2017-ben Katalin hercegné egy Chanel szettben érkezett Párizsba, aminek ára 10 ezer dollár volt. A tweed darab és a minitáska forintban majdnem 4 millióba került!
Forrás: A hercegné alaposan kitett magáért, amikor húga, Pippa Middleton esküvőjére érkezett. Választása egy 14 ezer dolláros Alexander McQueen darabra esett, hozzá pedig egy Jane Taylor kalapot és egy Kiki McDonough fülbevalót választott. A szett összesen több, mint 5 millió forintot ért!
Forrás: A menyasszonyi ruha általában nem kis költség, de Katalin hercegné különleges darabja végképp nem volt olcsó mulatság. Az Alexander McQueen menyasszonyi ruha olyan 332 ezer dollárba került, azaz jelen esetben 126 millió forintot ér. Persze az egész esküvő hatalmas összegbe került, ám tény és való, hogy az egész világ őket figyelte, így nem igazán tudtak spórolni a részleteken.