Galéria

Híres nők, akik nem bízták a véletlenre és milliárdos férfihoz mentek feleségül

Forrás: A bombatestű színésznő 2009-ben ment feleségül Francois-Henri Pinault-hoz, aki az egyik leggazdagabb francia üzletember a világon. A férfi a Kering vezérigazgatója és mintegy 7 milliárd dollár van a bankszámláján.

Salma belenyúlt a tutiba!
Forrás: Melania egy feltörekvő modell volt, amikor 1998-ban megismerkedett Donald Trumppal. 2005-ben házasodtak össze. Bár ő nem tartozik a világ leggazdagabb vezetői közé, a Forbes becslése szerint Donald Trump nettó vagyona 3,1 milliárd dollár.
Forrás: Az énekesnő 2012-ben ment feleségül Wissam Al Mana milliárdoshoz, egy katari üzletemberhez, aki becslések szerint nettó egy milliárd dolláros vagyonnal rendelkezik.
Sajnos a házasság nem bizonyult hosszúéletűnek és azóta elváltak, mindenesetre Janet szép vagyonnal távozott.
Forrás: Orlando Bloom exe, Miranda Kerr másodszor sem fogott mellé, ugyanis nemcsak fiatalabb, hanem gazdagabb férfit sikerült kihalásznia a tóból. A pasi történetesen a Snapchat alapítója, a milliárdos Evan Spiegel, aki a Business Insider szerint körülbelül 3,4 milliárd dolláros vagyonnal rendelkezik.
A pár azóta is boldogan él és két közös kisfiúk született.
Forrás: A kanadai énekesnő és művész Elon Musk megamilliárdos szívét rabolta el, aki feleségül is vette. Ez pedig azt jelenti, hogy Grimes egy busás, 162,4 milliárd dolláros bankszámla felesége is lett.
Forrás: A szupermodell második férje, Jeffrey Soffer a Miami fejlesztője volt. A pár 2013-ban házasodott össze, a férfi pedig közben a milliárdosok közé emelkedett. 2017-ben ugyan elváltak, de Ellen biztosan kapott egy kis vigaszdíjat.
Forrás: Holly Valance színésznő 2012-ben mondta ki a boldogító igent a jómódú Nick Candynek. Candy és testvére, Christian az Egyesült Királyság luxus ingatlanfejlesztői. A The Richest szerint 1,1 milliárd dollárra tehető a vagyonuk.
Forrás: Stephanie Seymour 1995-ben ment feleségül  Peter M. Brantot-hoz, akinek nem volt nehéz lehozni a csillagokat az égről a modell kedvéért. Az üzletember nettó vagyona 2,7 milliárd dollárra rúg a The Richest szerint.