Galéria

Ez az őszi trend illik hozzád a horoszkópod szerint

Forrás: A bátor, energikus Kosokhoz nagyon jól illenek a bő nadrágok, amikben kedvükre  kalandozhatnak a mindennapokban. Ezen belül is egészen pontosan az oldalzsebes nadrágok azok, amiket kár lenne kihagynod egy ilyen stílusokban teli időszakban.
Forrás: A hosszú maxiruhák bármilyen színben vagy mintában kiválóak a Bika számára, hiszen nemcsak az őszi szezonban, hanem egész évben viselhetik ezt a darabot. Mivel szereted a szép dolgokat, így egy szemrevaló lábbelivel és pár csodás ékszerrel is megéri feldobni eme klasszikus darabot.
Forrás: Az Ikrek kellőképp nyitottak ahhoz, hogy egy lépéssel mások előtt járjanak. Ezért mindig jól boldogulnak a legmerészebb stílusokkal is, amik amellett, hogy szemrevalóan vibrálók, nagyon sok szép egyedi nyomatot is rejtenek.
Forrás: A folyamatosan változó érzelmeik és vágyaik miatt a Rákok szívesen viselnek olyan kétrészes darabokat, amik könnyen mixelhetők és illeszthetők össze ruhatárjuk más darabjaival. Egy pasztell tweed miniszoknyánál pedig keresve se találhatnának jobb darabot, hiszen pont annyi letisztultság van benne, mint amennyi izgalom, így egy blézer, de akár egy pulcsi társaságában is képes megtalálni a vágyott helyét.
Forrás: Az Oroszlánok fényűző énjéhez nagyon jól illenek ezek a puha műszőrme darabok, amiket csillagjegyükhöz méltó módon a legkülönfélébb színekben is bátran kipróbálhatnak.
Forrás: Elegáns, visszafogott, és mindenhez passzol? Nem is kérdés, hogy a trench coat az, amire ebben a szezonban egy precíz és rendszerető Szűznek mindenképpen szüksége van.
Forrás: A Mérlegeknek mindig fontos az, hogy egyensúlyban legyenek, hiszen ez teszi őket a legboldogabbá. Egy ilyen aszimmetrikus pulóver pedig még pont jól tud illeszkedni abba a harmóniába, aminek léte elengedhetetlen ezen csillagjegy esetében.
Forrás: Az energikus és bátor Skorpiók idén ősszel sem riadnak vissza attól, hogy akár nap 24 órájában is bőrhatású darabokat viseljenek. A szín, fazon és megvalósítás most sem számít! Egyszerűen csak sodródj az árral!
Forrás: A nyughatatlan, felfedező természettel bíró Nyilasokhoz tökéletesen illenek a túlméretezett ingek, amik nagyon jól illeszkednek a kényelmes életről alkotott elképzeléseikbe is. Mivel egy ilyen bővebbre szabott darabot is nagyon jól lehet rétegezni, így nem kell attól tartanod, hogy nehezen találod majd meg a neki való helyet saját őszi gardróbodban.
Forrás: A Bakok nagyon jól boldogulnak a komoly és határozott fellépést igényelő szituációkban, így kicsit sem meglepő az, hogy hozzájuk inkább a feltűnőbb, kicsit határozottabb darabok passzolnak. Egy merész színű blézer vagy kosztüm pedig több mint tökéletes a várt sikerhez!
Forrás: A Vízöntő szereti az irigylésre méltó vintage megjelenést, és most, hogy a 80-as évek stílusa ismét visszatér, így minden bizonnyal újfent rátalálnak majd ők is a válltöméssel megtoldott darabokban rejlő szépségekre.
Forrás: A Halak amennyire visszahúzódók és érzékenyek tudnak lenni, legalább annyira szeszélyesek is. Éppen ezért gondoljuk úgy, hogy a tüll anyaggal nagyon jól megtalálnák a közös hangot, hiszen újhullámos kiadásaik között számos olyan ötlet is helyet kap ebben a szezonban, ami mindenképpen megér egy-két próbát!