Galéria

Sztárpasik, akikről ma már kevesen tudják, milyen sármos volt fiatalon

Forrás:

John Travolta

Mindig érdekelt, hogy anyukád miért van odáig John Travoltáért? Nézd meg ezt a képet a fiatal színészről és azonnal megérted. Ha még nem láttad a 68 éves sztár sikerfilmjét a Grease-t, akkor tudod már, ma este mit nézel.


Forrás:

Robert Downey Jr.

Senkinek nem csillogott úgy a szeme Hollywoodban a kilencvenes években, mint Robert Downey Jr.-nak. A most 57 éves híresség a lányok kedvence volt, barna szemeivel és dumájával mindenkit magába bolondított.


Forrás:

Russell Crowe

A Gladiátor sztárja, Russell Crowe 58 éves múlt, talán már senki nem hinné, de a kilencvenes években az egyik legjobb hollywoodi pasinak tartották. Hosszú fürtjeiért és sármos mosolyáért odáig voltak a nők.


Forrás:

John Cusack

Az 56 éves John Cusack harminc évvel ezelőtt azoknak a lányoknak volt a kedvence, akik buktak a cuki szomszéd fiús stílusra. 1989-es Mondhatsz akármit című filmje volt élete talán legnagyobb sikere.


Forrás:

Mickey Rourke

A most 70 éves, Golden Globe-díjas Mickey Rourke eredetileg bokszolt, 1979-bem Steven Spielberg 1941 című filmjében mutatkozott be színészként. A sármos és sportos fiatalemberből hamar sztár lett, bomlottak érte a nők a nyolcvanas és kilencvenes években.