Galéria

Sztárok, akiknek nagyon rövid idő alatt változott meg a külsejük

Forrás: A színészt kifejezetten jóképűként ismerte meg a világ. Kék szemei, finom vonásai és szépfiús imidzse nagyon is illett Hollywoodhoz. Az elmúlt néhány hónapban azonban drasztikus változáson ment keresztül az arca. Gyűrött bőre lett, hosszú, ápolatlan haja és a tekintete is zavaros egyesek szerint. Hogy pontosan mi állhat a változás hátterében, nem tudni: egyesek szerint filmszerepek, mások szerint az alkohol lehet az egyik bűnös.
Forrás:

Íme Chris Pine alig pár éve, a vörös szőnyeg egyik legdögösebb pasijaként.


Forrás: Az énekesnő ma már árnyéka önmagának. Az egykori popkirálynőt bálványozták, akárkivel pedig nem is mutatkozott együtt. Ezzel szemben néhány éve igazi rémséggé plasztikáztatta magát. Arcára ma már rá sem ismerni, ahogy a stílusára sem. Úgy öltözködik és viselkedik, mint a mai 20 évesek, amellyel szintén sok rajongót veszített el.
Forrás: Az énekesnő, alig pár éve még a bókokat zsebelte be a vörös szőnyegen, nem pedig a megilletődött pillantásokat.
Forrás: Megan Foxszal 3 éve fordult nagyot a világ, amikor rapper szerelmének köszönhetően újra felkerült Hollywood térképére. Persze ahogy lenni szokott, ő is egy érezte, hogy lépést kell tartania a fiatalsággal, így az elmúlt években tucatnyi műtétnek vetette alá magát. Legutóbb a melleit csináltatta meg, ami egyből szemet szúrt a rajongóknak.
Forrás: Íme Megan alig pár éve.
Forrás: A világhírű modell arca mindig is beszédtéma volt, hiszen elsősorban a műtéteinek köszönheti, hogy sikeres lett a modellszakmában. Ám még így is sokat tudott változni az elmúlt hónapokban. Fogyásának köszönhetően kifejezetten maszkulin vonásai lettek, és sokan rá sem ismernek mostanában.
Forrás: Bella Hadid, még sokkal természetesebb külsővel, pár évvel ezelőtt.
Forrás: A High School Musical sztárjáért mindenki rajongott. A sorozat után pedig az is kiderült, milyen jó színész, hiszen több műfajban is megmutatta, milyen sokoldalú és tehetséges. 2019-ben viszont valami nagyon megváltozott rajta. Szép vonásai eltűntek, az állkapcsa kiugróbb lett és az arcformája is markánsabbá vált. Néhány hete egy interjúban árulta el, hogy súlyos balesetet szenvedett, amiről csak most tudott beszélni. A színész elcsúszott és olyan erővel verte be a fejét, hogy leszakadt az állkapcsa. Ennek következtében a rágóizmai megnőttek és az arca is teljesen megváltozott. Sokan azt hitték plasztikai beavatkozásoknak vetette alá magát, miközben jóval fájdalmasabb dolog állt a háttérben.
Forrás: És Zac, még a baleset előtt.