Galéria

Híres nők, akik nem félnek beszélni a maszturbációról

Forrás: Eva Longoria annyira szeretne más nőket önkielégítésre ösztönözni, hogy szexjátékokat ad minden barátjának. „Csak akkor kezdtem el élvezni a szexet, amikor el nem kezdtem végre maszturbálni” – mondta egy magazinnak. „Ezelőtt tényleg nem voltam szexorientált. Három éve vettem az első vibrátoromat. Kár, hogy nem fedeztem fel hamarabb. Most Rabbit vibrátort adok minden barátnőmnek. Sikítanak, amikor kicsomagolják. A legjobb ajándék, amit adhatok nekik, az az orgazmus.”
Forrás: Anna Kendrick 2013-ban adott hangot a maszturbáció sokkal szabadabb elfogadásának – a tőle megszokott vidám módon. „Hú, SOHA többet nem megyek moziba Ryan Gosling-filmre!” – írta a Twitteren. „Nyilvánvalóan a hátsó sorban végzett önkielégítés továbbra is »nem helyénvalónak« számít..." - folytatta a színésznő.
Forrás: Ha ismeri Jada Pinkett Smith Facebook-műsorát, a Red Table Talk-ot, akkor tudja, hogy korlátlan megközelítést alkalmaz. 2018-ban a maszturbációról beszélt állandó műsortársaival, anyjával, Adrienne Banfield Norris-szal és lányával, Willow Smith-szel – és Pinkett Smith nem félt őszinte lenni. „Másképpen jutottam el [a szexszel kapcsolatos ismereteimhez]. A nagymamám megtanított az öngyönyörködtetésre, mert azt akarta, hogy tudjam, ez az öröm tőlem származik” – mondta. „Ő tanított meg erre 9 évesen.”
Forrás: Chelsea Handler a legőszintébb és legviccesebb módon mondta el a véleményét az önelégültségről: „Terápia, meditáció és masztizás – ez a három dolog, ami igazán megváltoztatott engem.” - mondta.
Forrás: Halle Berry egy videósorozatban beszélt az első orgazmusáról, amit 11 évesen élt át: „Emlékszem az első orgazmusomra – mondta a videóban –, amit magamnak köszönhettem." Így folytatta: „Egyszerűen csak csináltam, és ráleltem a szexualitásomra, mint a legtöbb lány.”
Forrás: Bár Lily elárulta, hogy tiniként és fiatal felnőttként ő sem mert erről beszélni, ma már teljesen másképp gondolkozik a maszturbálásról. Allen még a felnőtt játékokat gyártó Womanizer céggel is együttműködött, és segít népszerűsíteni az #IMasturbate kampányukat, valamint egy különleges kiadású játék kiadását az önszeretet megünneplésére.