Galéria

Ez az őszi romantikus film illik hozzád a legjobban a csillagjegyed alapján

Forrás:

Mit tennél, ha elutazhatnál a szeretteid múltjába, meggyógyíthatnád a traumáikat, megoldhatnád a problémáikat, és tökéletes partnerré változtathatnád őket? A filmről, amiben egyébként Kaley Cuoco és Pete Davidson játszák a főszerepeket csak ennyit árulunk el, azt pedig garantáljuk, hogy imádni fogod!


Forrás:

Imádod a régi klasszikusokat, így valószínűleg odáig leszel azért, hogy a két szupersztár, Julia Roberts és George Clooney újra összeálltak egy romantikus vígjátékra. A sztori szerint a két elvált szülő David (George Clooney) és Georgia (Julia Roberts) lánya Lily férjhez akar menni szerelméhez Balin, akit csak nemrég ismert meg. Ezt viszont a szülők nem akarják hagyni, ezért Balira utaznak az esküvőre, és elsőszámú céljuk, hogy megakadályozzák a nászt.


Forrás:

Bár ez az alkotás nem film, hanem egy minisorozat, ettől függetlenül mindenképpen neked való! A sztori alapján egy nő beleszeret egy séfbe Olaszországi utazása során, majd sorsdöntő, kultúrákon és kontinenseken átívelő utazás kezdődik, szerelemmel, veszteséggel, kitartással és reménnyel.


Forrás:

Romantika, megható történet, gyönyörű zene, vagyis minden, ami téged elvarázsol. A lupus beteg fiatal zongoraművésznő váratlan kapcsolatba kerül az orvosával – ennek hatására pedig bátorságot szerez ahhoz, hogy megvalósítsa zenei álmait. Mondjuk úgy, hogy ez egy kihagyhatatlan film számodra az őszi hónapokban.


Forrás:

Szereted a jó zenét és az olyan történeteket, amelyek mélyen megfognak, így ez a film biztos, hogy tetszeni fog! Tyleer Perry családi drámákról, tiltott szerelemről mesél 40 évnyi titok és hazugságok viharában, mindehhez pedig gyönyörű és szívbe markoló blues szól. Kell ennél több?


Forrás:

Szereted az igazán jó és elgondolkodtató filmeket, amelyek sok időre képesek nyomot hagyni benned. Épp ezért szinte kötelező megnézned ezt a filmet, hiszen egy biztos; ezután jó sokáig fogsz gondolkozni és elmélkedni. A sztori szerint a főhős két éve veszítette el a feleségét, amit még mindig nem tudott feldolgozni. Egy színházi fesztivál felkérésére Hirosimába utazik, és ellenkezése dacára a fesztiváltól egy női sofőrt kap a visszahúzódó Miszaki személyében. Több spoilert nem árulunk el!


Forrás:

Igazi romantikus lélek vagy, és imádod a reménytelen szerelmi történeteket. Amiben a két fél mindent elsöprően szereti egymást, valami mégis elválasztja őket. Épp ezért tökéletes a számodra a legújabb Miután film, amiben nem lesz hiány szenvedélyből, sírásból és igaz szerelemből. Ráadásul a Hardint játszó Hero Fiennes Tiffin angol akcentusa sem utolsó érv a film megnézése mellett...


Forrás:

Nem csupán te vagy hihetetlenül szexi, de az ilyen alkotásokat is részesíted előnyben, vagyis azokat a filmeket, amelyek túlfűtöttek és tele vannak szenvedéllyel. Talán így nem is kérdés, hogy a legújabb 365 nap film számodra a legjobb választás őszre, és amit egyértelműen együtt is nézhettek a pasiddal! A legújabb sztoriban Laura és Massimo kapcsolata a szakadék szélén áll, miközben pedig próbálják megoldani gondjaikat, Nacho kitartóan dolgozik azon, hogy elszakítsa őket egymástól.


Forrás:

Ha egy igazán ötletes és vicces romantikus vígjátékra vágysz (és te tuti, hogy ilyen alkotásra szomjazol), akkor van egy jó hírük: a Rosaline című filmet IMÁDNI fogod! A sztori Shakespeare Rómeó és Júlia című művének komikus átirata, amely Rómeó elhagyott exéről, Roseline-ről szól, vagyis az egész filmet az ő szemszögéből láthatjuk. Ugye, hogy már most meghoztuk hozzá a kedvedet? Mindjárt gondoltuk!


Forrás:

Szereted a könnyed vígjátékokat a kuckózós, őszi estékre, mi pedig megtaláltuk számodra ehhez a tökéletes filmet! A sztori két fiatalról szól, akik bár hisznek az igaz szerelemben, de úgy tűnik, hogy sosem találják meg annak igazi értelmét. Az események egy viharos szilveszter estén gyorsulnak fel, amikor is a sors összesodorja a két főszereplőt, ezután pedig komédia és káosz veszi kezdetét.


Forrás:

Igazi egyéniség vagy, ráadásul nincs nálad szabadabb gondolkozású ember, így téged csak az igazán különleges romantikus történetek tudnak lekötni. A My Policeman pedig egyértelműen ilyen lesz! A történet az 1950-es években játszódik Nagy-Britanniában, és egy különös szerelmi háromszögről szól; Tom ugyanis Patrickbe szerelmes, ám mégis elveszi Mariont a társadalmi elvárások miatt. Az évek során azonban Marion egyre nehezebben viseli, hogy Tom egy másik férfit szeret...


Forrás:

Egy igazán szép és megható történet, amely teljesen kielégíti a romantikus énedet, és amit szívesen fogsz nézni a pároddal egy forró csokival. A történet April Monroe doktornőről szól, aki beleszeret a jóképű állatorvosba, Jesse-be, és amikor már azt hinné, hogy minden tökéletes, rájön egy titokra, amit Jesse egészen idáig rejtegetett: a pasi ugyanis amish volt, most pedig együtt kell visszatérniük a fiú családjához, vagyis azokhoz, akiket Jesse hátrahagyott.