Galéria

5 póz, amit tökéletes menopauza után

Forrás: Az egyik igazán nagyszerű dolog a menopauza alatti szexben, hogy új dolgoknak, pózoknak adhatunk lehetőséget. Mivel a nedvesedés sem lesz olyan egyszerű, érdemes bevetni olyan praktikákat, mint a játékok, sikosítók vagy éppen az ajzószerek, amelyek bizony olyan ajtókat is kitudnak nyitni előttünk, amiket a 20 és 30-as éveinkbe nem is gondoltunk volna.
Forrás: Bármilyen szexuális pozíció módosítása fűszerként tud hatni egy pár intim együttléteire. A misszionárius póz mindig is az egyik legnépszerűbb póz lesz, hiszen hagyományos, biztonságos, ugyanakkor a menopaza beköszöntével érdemes még komfortosabbá tenni. Például tegyünk egy párnát a csípőnk alá, amellyel megemeljük a medencénket, ezzel is segítve a behatolást és az érzés erősségét.
Forrás: Az álló szex nagyszerű a menopauzában lévők számára. A kutyapózban pedig lehetővé teszi a párok számára, hogy szabályozzák a behatolás mélységét. Ha ez nem lenne elég, a lábakon állva a kezek szabadon maradnak ezzel is segítve, hogy más erogén zónákat is izgassanak. 
Forrás: Az orális szex minden körülmények között az egyik legjobb módja, ha gyorsan akarunk eljutni a csúcsra. Ez a menopauza során sem lesz másként. Sőt, sokkal érzékenyebbé válhat a csikló és az orgazmus is intenzívebb lehet, ha ilyen módon szeretnénk a csúcsra jutni. A 69-es verzió pedig még egy kis mocskos hangulatot is adhat a szürke hétköznapokba.
Forrás: A menopauza során már nem mindenki szereti, ha irányítják, vagy nem pont abban a gyorsaságban és intenzitásban történik az aktus, ahogy arra épp vágyik. A lovagoló póz pont emiatt lehet tökéletes, hiszen itt a pénisz behatolásának mélységét, a gyorsaságot, sőt az együttlét idejét is a nő határozza meg.