Galéria

Sztárok, akik kivetették implantátumukat vagy mellkisebbítő műtéten estek át

Forrás: Chrissy Teigen: Kivetette implantátumait

Chrissy maga is bevállalta az implantátumokat, de 2020-ban úgy döntött, megszabadul tőlük. Hosszú évekig szerette őket és elégedett volt velük, de elege lett, és inkább a saját méreteivel büszkélkedne tovább. "Szeretnék olyan ruhát magamra cipzározni, ami az én méretem, és a hasamra akarok feküdni úgy, hogy az kényelmes is legyen."
Forrás: A színésznő 1992-ben döntött úgy, hogy mellkisebbítő műtéten esik át, mert hosszú évek óta hátfájással küzdött. De hozzátette, döntésében az is megerősítette, hogy kellemetlenül érezte magát nagy mellekkel, férfiak társaságában, akik folyamatosan dekoltázsát bámulták. Hat évvel a mellkisebbítő műtét után mondta el, hogy D kosaras melltartóját C-re cserélhette, és nagyon szereti így testét.
Forrás: Ariel Winter: Mellkisebbítő műtéten esett át

A színésznő mindössze 17 éves volt, amikor meghozta a döntést, hogy F-kosarát kisebbre cseréli, és műtétnek veti alá magát. Sokáig nem is akart beszélni erről, mert tudta, hogy záporozni fognak a kérdések, de végül mégis megnyílt a témában. Elárulta, hogy azóta sokkal boldogabb, az egészsége is javult, és jobban érzi magát a bőrében.
Forrás: Queen Latifah: Mellkisebbítő műtéten esett át

A színésznő hosszú ideig küldött hát- és vállfájdalmakkal, amelyek miatt kénytelen volt meghozni egy komoly döntést 2003-ban. Először próbált fogyókúrázni, 11 kilóval lett könnyebb, de a mellei nem váltak kisebbé. Végül úgy döntött, mellkisebbítő műtéten esik át, mert nem bírta már a nagy súlyt cipelni.
Forrás: Yolanda Hadid: Kivetette implantátumait

Gigi és Bella Hadid édesanyja maga is híve volt az implantátumoknak, ám úgy döntött, megválik tőlük, miután Lyme-kórt diagnosztizáltak nála. Megtudta, hogy az ebben lévő anyag kijutott a testébe, és a Lyme-mal való küzdelmét is megnehezíti, így végleg búcsút intett nekik.
Forrás: Pamela Anderson: Kivetette implantátumait

A Baywatch sztárja 1999-ben szabadult meg ikonikus mellimplantátumaitól, amelyek karrierjének építésében is komoly szerepet töltöttek be. Részletekbe nem bonyolódott, csak annyit mondott, hogy már régóta ki akarta vetetni őket, és nagyon boldog, hogy megtette.
Forrás: Victoria Beckham: Kivetette implantátumait

2017-ben a Spice Girls énekese elárulta, hogy ha egyetlen tanácsot adhatna fiatalkori énjének, azt mondaná: "Ne nyúlj a melleidhez... csak légy büszke arra, amid van." A divatguru évekkel korábban döntött úgy, hogy nagyobb méretet szeretne, és be is vállalta a plasztikát, amit aztán megbánt. 2014-ben fedte fel, hogy kivetette őket, de nem azért, mert fájdalmat okoztak volna neki, hanem egyszerűen a kinézetét nem bírta elviselni.
Forrás:

Scarlett Johansson: Kivetette implantátumait

A színésznő fiatalon vállalta be a mellplasztikát, ám sosem beszélt nyíltan döntéséről, mindezt a róla készült fotók fedték fel. Hasonló volt a helyzet akkor is, amikor úgy döntött, nincs már szüksége ekkora kosárméretre, és kivetette az implantátumokat.