Galéria

4 mozgásforma arra az esetre, ha nem tudsz aludni!

Forrás:

Oké, talán ez lenne az utolsó, amiről azt gondolod, hogy segíthet az elalvásban, pedig így van! Ritmikus jellegű megnyugtatja az elmét, azonban fontos, hogy ne csak pörgesd a köröket, hanem számold is, hogy mennyinél jársz. Ez tökéletesen kikapcsolja az agyadat, gyakorlatilag olyan, mint a juhok számolgatása az ágyban, csak társul mellé a mozgás minden pozitív haszna.


Forrás:

Egy kellemes séta a szabadban kiváló ellenszer lesz! A testmozgás és a friss levegő együttesen lecsendesítik az elmét, ha pedig teljesen biztosra akarsz menni, akkor a 30 perces kis sétát egészítsd ki egy kis lazító zenével.


Forrás: Sokan azt gondolják, hogy az esti intenzív edzés megzavarja a nyugodt alvást, azonban tanulmányok bizonyították, hogy ez közel sincs így! A rövid, ám intenzív edzés sokat segíthet abban, hogy a tested kellően elfáradjon, hidd el, ha jól végzed a gyakorlatokat, pikkpakk aludni fogsz az edzést követően!
Forrás:

Amikor érzed, hogy tompa fájdalmaid vannak a túlságosan is kötött ízületek, vagy épp a merev izmok miatt, akkor nincs más hátra, mint nyújtani egy jót. A hengerezés szintén hasznos lehet, ám mindenképp át kell dolgozni a megfáradt izmokat, az elnyűtt ízületeket.