Galéria

Van, amelyiknek a mai napig nem érteni az utolsó részét: 7 sorozat, aminek borzalmasan rossz vége lett

Forrás: Ami egykor a televízió egyik legizgalmasabb műsora volt, kifejezetten szánalmasan ért véget. Anna Paquin Sookie-ja, Alexander Skarsgård Ericje és Stephen Moyer Billje között hét évadon át nézhettünk egy szerelmi háromszöget, amelynek végén mindenki azt hitte, hogy Sookie végre választani fog. Nos, így is lett, hiszen egyiket sem választotta. Viszont az utolsó jelenetben hozzámegy egy azonosítatlan, arctalan „átlagemberhez”.
Forrás: Az „X-akták” legjobb epizódjai az önálló sztorikból álló részek voltak, ám ahogy haladt előre a sorozat, elsősorban a két főszereplő közötti vonzalom és egy megmagyarázhatatlan rejtély került a történet középpontjában. Az utolsó részben bár Gillian Anderson és David Duchovny egymás karjaiban kötnek ki, a befejezés keveset adott a lezáráshoz, amit 200 korábbi epizód várt volna. Lényegében semmit sem tudtunk meg.
Forrás: A sorozat nagy rajongójaként azt hiszem sokan vagyunk, akik tátott szájjal, megdöbbenve, teljesen összetörve ültünk a tévé képernyője előtt. A sorozatot nézők fejében két befejezés élt: az egyik, hogy Tony-t kivégzik, a másik pedig, hogy mindenki boldogan éli tovább az életét. És pont amikor végre megtudnánk, hogyan is lesz vége, egy konkrét képszakadást választanak a készítők a nagy END-hez.
Forrás: Teri Hatcher és Dean Cain voltak egy időben a legmenőbb televíziós színészek, akiket a Lois és Clark című sorozat tett világhírűvé. A sok bonyodalom ellenére mindenki azt szerette volna, ha a két főszereplő boldog házasságban élne a sorozat végére, ami így is lett, ám a 4. évad utolsó részét mégsem tudjuk a végének mondani. Az epizód végén a pár az ágyban fekszik, amikor meghallják, hogy egy baba sír. Találnak egy újszülöttet a nappaliban, aki egy Superman takaróval van betakarva, illetve el levelet, amiben az áll, hogy az övék. Dehogy honnan jött és ki tette oda a babát, már soha nem derült ki.
Forrás: Nem túlzás azt mondani, hogy óriási csalódásként ért mindekit a sorozat vége, hiszen mindenki arra várt, hogy Daenerys Targeryan és Havas Jon nagy szerelemben fog együtt ülni a vastrónon, de mégsem így lett. Jon saját kezével vetett véget Daenerys életének, aki vett egy 180 fokos fordulatot és megölt pár ezer ártatlant. A Stark tesók pedig közösen felosztva maguk között a területeket uralkodtak tovább. Jon pedig.... nos ő simán csak ellovagolt a vadakkal.
Forrás: A 2000-es évek egyik kedvenc romkom sorozatában végig azért drukkoltunk, hogy Jack és Jill egy pár legyenek. Ez meg is történik, sőt még el is jegyzik egymást, ám Jill kap egy állást, ami miatt elbizonytalanodik. Jack időközben megtudja, hogy gyermeket vár, de Jill vallomása után úgy dönt, nem mond neki semmit. Bár igen kétértelmű a vége, mindenki tudja, hogy valószínű szakítanak.