Galéria

Van, aki még büszke is rá: híres emberek, akik alacsony IQ-val rendelkeznek

Forrás: Bár az énekesnő hangja lenyűgöző és előadóként a mai napig 10/10, az eszével már nem volt olyan sikeres. Köztudottan nem szeret olvasni és nincs is nagyon rálátása a világban történt eseményekre. Ez persze nem akadályozta meg abban, hogy világhírű sztár legyen.
Forrás: A botrányos énekesnő megnyilvánulásain is látszik, hogy IQ tekintetében bizony kicsit alulteljesít. Miley Hanna Montana szerepével lett ismert, később pedig cuki lány imidzsét levetkőzve nyűgözte le a világot. A vad sztár sosem rejtette véka alá, hogy nem tartozik a legokosabb sztárok közé, de ettől függetlenül nagy állatbarát és a környezetvédelem egyik élharcosa is.
Forrás: A sokáig apja gyámsága alatt élő énekesnő mentális egészsége most sem lehet 100%-os a videóit nézve, ám nem emiatt lett alacsony IQ-ja. Az énekesnő karrierje csúcsán többször is büszkén ecsetelte, hogy fogalma sincs, egyes országok, mely kontinensen találhatóak. Ejnye Britney!
Forrás: Az biztos, hogy Nicole összeteheti a két kezét, hiszen hangja és szépsége is van. A sors bőkezűen bánt vele, mivel IQ-ból már kevés jutott neki. Az énekesnő mindig a külsejére és az énekesi tehetségére hagyatkozott, ami mákjára be is jött. Ma a világ egyik legismertebb sztárja, aki több tévéműsor zsűritagja is.
Forrás: A jobb napokat is megélt Brown már csak a nőkkel való bánásmódja miatt sem lehetett soha okos, ám egy IQ-teszt azt is bebizonyította, hogy valóban nem tartozik az okos sztárok táborába. A rappernek kimaradt a továbbtanulás az életéből, de nem is nagyon erőlködött, hogy ismert emberként magára szedjen némi tudást.
Forrás: Az örökösnő műsoraiból és a 2000-es évek nagy partizásait elnézve még látatlanban is tudta a világ, hogy nem az eszéért fogják egyszer elvenni. Bár tény, hogy nagyszerű érzékkel adja el magát és a mai napig óriási követőtábora van, Miss Hilton minden csak nem IQ bajnok.
Forrás: Az énekesnő nemrég adta ki önéletrajzi könyvét, amelyben őszintén vall a volt házasságáról, az alkohol problémáiról és a karrierjéről is. Ma már édesanya és második házasságában végre boldog is, ám neki sem a legmagasabb az IQ-ja. Más sztárokkal ellentétben ő azért igyekszik ezt a hiányosságát kompenzálni.
Forrás: Érdekes, de ő az egyetlen Kardashian lány, akinek diplomája van, mégis neki a legalacsonyabb az IQ-ja. A celebnőnek 90-es IQ-ja van, ami igencsak alacsony. Ami a reality műsort nézve be is igazolódik.