Galéria

Sztárgyerekek, akik egy az egyben gyönyörű anyukájukra ütöttek

Forrás:

Az egykori szupermodell mindkét gyermeke gyönyörű, nem véletlen, hogy Kaia és Presley is modellkednek. Kaia azonban a színészetben is tehetséges, Hollywood máris a lábai előtt hever.


Forrás:

Pam idősebbik fia egyszerűen minden tökéletességet örökölt szüleitől, dögös, csinos, remek a kisugárzása és vagány.


Forrás:

A modell édesanya 18 éves lánya jócskán örökölt olasz édesapja vonásaiból is, és ennek köszönhetően Leni ragyogó ifjú hölgy, aki bármit elérhet, amit csak szeretne.


Forrás:

Rengeteg tehetséget örökölt Apple, hiszen míg anyukája az egyik leghíresebb színésznő, addig apukája a Coldplay frontembere, Chris Martin. Csak hab a tortán, hogy a 18 éves lány még küllemében is kiköpött édesanyja.


Forrás:

A tehetség és a báj egyszerre öröklődik, erre ékes bizonyíték a két színésznő. A hollywoodi mosoly mindkettőjüké és csodálatos, hogy ők ketten több generációnak okoznak boldog perceket filmjeikkel.


Forrás:

19 éves, de a tekintetével máris bármit el tud érni. Carys egyszerre ötvözi édesanyja decens vonásait és édesapja kimérten vagány tekintetét. Erről a lányról még biztosan sokat fogunk hallani!


Forrás: A színésznő lánya 20 éves, de egyre jobban hasonlít világsztár édesanyjára. Maga is színésznőként dolgozik, de mindemellett aktivistaként tevékenykedik, és biztos, hogy hallani fogunk még róla párszor.
Forrás: Anya és lánya között őrületes a hasonlóság, és nagyon szoros a kapcsolat is. Mindent megosztanak egymással! Reese korábban az nyilatkozta, hogy olyan fiatalon lett anyuka, lényegében együtt nőttek fel.