Galéria

3 csillagjegy, akinek az élete 180 fokos fordulatot vesz a közeljövőben

Forrás:

Általában mindent kézben tartasz, sőt, ez mondhatni lételemed is, hiszen, ha valamit nem te irányítasz, az hamar ki tud borítani. A következő időszakban viszont lesz egyvalami, amiről nem te döntesz, egy hatalmas változás van ugyanis kialakulóban az életedben. Nem kell persze azonnal rosszra gondolni, a változás ugyanis a karrieredet érinti, és pozitív értelemben. A változás következtében pedig akár még egy költözésre is sor kerülhet, ami egy régen dédelgetett álmod is.


Forrás:

Elképesztően romantikus típus vagy, így, ha megszeretsz valakit, akkor szinte az első másodperctől kezdve örökre tervezel az illetővel. A jelenlegi párod viszont lehet, hogy nem a tökéletes személy számodra, ezt pedig talán belül te is tudod, mégsem akarod bevallani magadnak. A csillagok szerint viszont a dolgok hamarosan teljesen megváltoznak, egy titokzatos személy ugyanis belép az életedbe, ami elindítja a lavinát. És hogy mi lesz a sztori vége? Egy mindent elsöprő szerelem átveszi az uralmat, te pedig boldogabb leszel, mint valaha!


Forrás:

Az utóbbi időben kész káosz volt az életed; az eddig megszokott dolgok eltűntek a mindennapjaidból, te pedig próbálod bemagyarázni saját magadnak, hogy minden rendben van. A következő időszak viszont nagyon tanulságos lesz számodra; az a személy, aki miatt mindent (és mindenkit) feltettél egy lapra, csúnyán el fog árulni, ami után rájössz, hogy a múltban szörnyű döntéseket hoztál, aminek a következményeit csak most fogod megérezni... Gondolj arra, hogy most tiszta lappal indíthatsz!