Galéria

7 Harry Potter inspirálta dekoráció a lakásodba

Forrás:

Bár azt elismerjük, hogy ez egy nagyobb beruházás, azt fontos megjegyeznünk, hogy ez a dísztárgy-együttes egy örök darab! Főleg akkor, ha tényleg nagy Harry Potter rajongó vagy, akkor ugyanis tudod értékelni a szépen kidolgozott varázslatos tárgyakat, amelyek ráadásul főleg most ősszel és télen és tökéletes dekorációként is szolgálnak például a nappaliban. Utóirat: Esküszöm, hogy rosszban sántikálok!



Forrás:

Jobb, ha a hozzád érkezők már a lakásba lépés előtt tisztában vannak vele, hogy itt bizony egy igaz Harry Potter fan lakik! Mi egyszerűen imádjuk ezt a lábtörlőt, ami nem csak cuki, de nagyon stílusos és praktikus is!


Forrás:

Ha szereted a misztikus, varázslatos kiegészítőket a lakásba, ráadásul odáig vagy a Harry Potter-filmekért (és/vagy könyvekért), akkor számodra EZ a tökéletes dekorcucc! Vigyázat, ha az ismerőseid meglátják, tuti, hogy ők is be akarnak majd szerezni egyet ebből a cukiságból!


Forrás:

Miért lenne az embernek egy csomó unalmas, egyszerű, hétköznapi lámpája, amikor lehet olyan, ami senkinek nincs? Ez a gyönyörű világító eszköz garantáltan feldobja azt a helyiséget, ahova teszed, ráadásul simán hasznosíthatod a közelgő karácsonyi szezonban is.etsy


Forrás:

Nincs is hangulatosabb a hideg, őszi napokon, mint otthon bekuckózni, elindítani a kedvec Harry Potter filmünket, miközben egy lebegő gyertyafűzér van felettünk... El tudsz képzelni ennél varázslatosabb dekorációt? Mi nem igazán!

szupicuccok.hu


Forrás:

Az egyik legkülönlegesebb dekorcucc a listán, mégis egyértelműen az egyik kedvencünk! Az aranycikesz alapvetően nagyon fontos tárgynak számít a Harry Potter-könyvek világában, így egy igazi rajongó nem élhet anélkül, hogy be ne szerezne egy világító változatot belőle!


Forrás:

Fényfüzérből soha nem elég, főleg nem ősszel, akkor pedig már miért ne lehetne Harry Potteres? A szobát hihetetlenül fel tudja dobni, belecsempész egy kis varázslatot, ami után el se akarjuk hagyni a hangulatos kis lakásunkat!