Galéria

Ők a legdögösebb férfi sztárok a világ különböző országaiban

Forrás: India

Meglepő módon Indiában a nőknek a világosabb bőrárnyalatú férfiak jönnek be, ennek oka a nyugati filmek erős jelenléte lehet. Felmérések alapján a legdögösebbnek Shah Rukh Khant, Aamir Khant, illetve Hrithik Roshat tartják.

A képen Shah Rukh Khant látod.


Forrás: Aamir Khan
Forrás: Hrithik Rosha
Forrás:

Egyesült Királyság

Az Egyesült Királyságban 2021-ben konkrétan megszavazhatták a nők, ki a legszexibb férfi híresség, ő pedig nem más, mint Tom Hardy. 2022-ben úgy néz ki, a Trónok harca Robb Starkját alakító Richard Madden lehet a befutó.

A képen Tom Hardyt látod.


Forrás: Richard Madden
Forrás:

Dél-Korea

Dél-Korea egészen más szépségtrendeket követ, mint a világ többi része, itt az a szexi, ha egy férfi vékonyabb testalkatú, esetleg vannak nőiesebb arcvonásai. Az ottani férfi sztárok még sminket is használnak! Ilyen például az énekes, Lee Chan-won.


Forrás:

Mexikó

Mexikóból ered a „macsó” kifejezés, szóval magyarázni sem kell: arrafelé a feltűnően férfias, igazán sármos pasik a nyerők. Ennek a két színész, Diego Boneta és Ryan Guzman simán megfelelnek.

A képen Diego Bonetát látod.


Forrás:

Ryan Guzman


Forrás:

Németország

Németországban felmérés készült arról, milyen férfi tetszik a nőknek, ők pedig azt válaszolták, lehet világos vagy akár sötét hajú, de a frizurája rövid legyen, ő maga pedig magas. A focista Marco Reus és a színész Thore Schölermann megfelelnek az elvárásaiknak.

A képen Marco Reust látod.


Forrás:

Thore Schölermann


Forrás:

Olaszország

Az olaszok nem csípik a túlzott maszkulinitást, sőt, az ottani férfiak előszeretettel járnak borbélyszalonba napi szinten, hogy mindig tökéletes szakállt varázsoljanak nekik. Szabadon és divatosan öltöznek, az élénk színektől sem riadnak vissza. A nők többségének arrafelé a két dögös színész, Raoul Bova és Giulio Berruti jön be.

A képen Raoul Bovát látod.


Forrás:

Giulio Berruti


Forrás:

Ausztrália

Ausztráliában az alakult ki, hogy a nők elsősorban azt figyelik, a kiszemelt férfi mennyire nagydarab, mennyire izmos, milyen jól bírja a fizikai munkát. Emiatt az alaposan kigyúrt Hemsworth-fivérek a befutók arrafelé.

A képen Chris Hemsworthöt látod.


Forrás:

Liam Hemsworth


Forrás:

Hollandia

A hollandok a világ legmagasabb emberei közé tartoznak, a férfiak átlagosan 183 centi, a nők pedig 170 centi körüliek. Mint oly sok országban, a hölgyek itt is a náluk magasabb férfiakat részesítik előnyben, így Hollandia egyik legszexisebb pasija a 198 centi magas műsorvezető, Arie Boomsma, illetve a 185 centi magas színész, Michiel Huisman.

A képen Arie Boomsmát látod.


Forrás: Michiel Huisman
Forrás:

Magyarország

Mivel a magyar kevert nép, nincs a nőknek egyértelmű ideálja, vagyis az adott férfi lehet barna vagy kék szemű, fekete hajú vagy szőke. Általában a magasabb pasikra buknak, a legszexisebb hírességek között pedig olyanokat szoktak emlegetni, mint a színész Nagy Ervin, a modell Patinszki Misa, a sportoló Gyurta Dani vagy az énekes Freddie.

A képen Gyurta Danit látod.


Forrás: Nagy Ervin
Forrás:

Patinszki Misa


Forrás: Freddie