Galéria

4 női sztár, akit szétszedtek a meztelen képeiért, és 4 sztárpasi, akit ugyanezért istenítettek

Forrás:

Vanessa Hudgensről 2007-ben meztelen képek bukkantak fel a neten, amelyeket akkori párjának, Zac Efronnak készített a színésznő. A legfelháborítóbb azonban egyértelműen az volt a történetben, hogy bár Vanessa épphogy csak 18 (!!) éves volt, amikor a fotók kikerültek a nézőközönség elé, mégis a színésznőnek kellett nyilvánosan bocsánatot kérnie. Ráadásul akkoriban a Disney is kiadott egy hivatalos nyilatkozatot arról, hogy Vanessa mélyen megbánta, amit tett, és többször ilyen nem fog előfordulni... Abszurd, igaz?


Forrás:

És akkor most éles váltás. 2020-ban teljesen véletlenül megosztott egy képet a legintimebb testrészéről az Instagramon, amit bár gyorsan törölt, de mint tudjuk, az internet nem felejt. Vanessával ellentétben azonban Chris rajongói azonnal a színész védelmére siettek. A Twitteren mindenkit arra biztattak, hogy posztoljanak Chrisről egy cuki kutyás képet, csak azért, hogy ne terjedjen tovább a véletlenül kikerült kép. Ráadásul a média is hihetetlenül lazán és viccesen kezelte a sztorit, egy laza poénként, amiért senki nem hibás.


Forrás:

Britney sűrűn oszt meg félmeztelen és meztelen képet magáról az Instagramon, ezek alatt a posztok alatt viszont rengeteg rosszindulatú komment van, amelyeknek a lényege annyi, hogy Britney nem jó anya, amiért ilyen fotókat mer kirakni magáról, ez a viselkedés pedig botrányos és egyáltalán nem nőies.


Forrás:

Ezzel szemben Channing Tatumot szó szerint piedesztárra emelték, amikor megosztott egy meztelen szelfit magáról egy forgatáson. A színész konkrétan csak pozitív kommenteket kapott, mindenki azt dicsérte, hogy milyen észbontóan néz ki, mennyire dögös, arról pedig szó sem esett, hogy emiatt rossz apa lenne.


Forrás:

2012-ben egy paparazzi fotókat készített Katalinról, miközben félmeztelenül napozott egy Vilmossal közös nyaraláson egy PRIVÁT kastélyban. Az emberek persze azonnal elkezdték támadni a hercegnét, hogy ez a viselkedés nem méltó a királyi családhoz, a paparazzi pedig csak a munkáját végezte.


Forrás:

Bezzeg, amikor 2016-ban Orlando Bloom teljesen meztelenül evezett egy deszkán a tengeren, az emberek szó szerint kiugrottak a bőrükből a látványtól, na meg Orlando szerszámától. A dologgal még maga Orlando is viccelődött évekkel később a The Howard Stern Show-ban: „A valóságban tényleg nem olyan nagy! A nagy teleszkópos objektíven keresztül minden nagyobbnak tűnik, ez csak optikai csalódás!


Forrás:

2004-ben Paris Hilton exe kiszivárogatott egy szexvideót kettejükről, a dolog legrosszabb része viszont csak most jön: Paris a felvételen csupán 19 éves volt, az emberek mégis őt hibáztatták a dologért. Könnyűvérűnek könyvelték el, a felvételt pedig nevetve nézték újra és újra, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne egy tinédzser lányról szóló szexvideót nézni, ami a beleegyezése nélkül került fel az internetre...


Forrás:

2017-ben hackerek nyilvánosságra hoztak a Teen Wolf sztárjáról néhány meztelen képet, Tyler rajongói pedig azonnal elindították Twitteren a #WeRespectYouTyler (tisztelünk téged Tyler) trendet azért, hogy megakadályozzák a képek további terjedését. A dologból semmi botrány nem lett, és mindenki csak kedvesen és együttérző módon beszélt a színészről.