Galéria

Sztárpárok, akik megcsalás után együtt maradtak - legalábbis egy ideig

Forrás: 2012-ben mindenki arról beszélt, hogy Melanie és Antonio a válás szélére sodródott, miután kiderült, hogy a színész félrelépett - ráadásul nem először. Mindezek ellenére a színésznő szerette volna rendbehozni a dolgokat, adott még egy esélyt, és két évet töltöttek még együtt a megcsalás után. Végül 2014-ben jutottak el oda, hogy ráébredtek, ez nem működik, és elváltak. Azóta mindketten továbbléptek, de egyébként mai napig jó a kapcsolatuk.
Forrás: Ozzy Osbrone és Sharon nagyon régóta együtt vannak, de volt idő, amikor a válás is téma volt. 2016-ban vonult rehabra szexfüggőség miatt a zenész, mert beismerte, hogy hat nővel is félrelépett, ráadásul más országokban is voltak szeretői. A legdurvább viszont az volt, amikor Sharon megtudta, hogy férje négy éve él párkapcsolatban a fodrászával. Ekkor egy időre külön váltak, Ozzy bevonult a rehabra, és 2016-ban nemcsak kivékültek, de esküvői fogadalmukat is megerősítették.
Forrás: Tudtad, hogy David Boreneaz is félrelépett a házasságában? 2010-ben árulta el a Dr. Csont színésze nejének, hogy a 9 évi házasságuk alatt többször is megcsalta, és ezeket teljesen titokban tartotta előtte. Jaime később interjúban mesélte el, hogy az első reakciója nyilván az volt, hogy el kell válni, de aztán később úgy érezte, hogy ha csak egy kis szeretetsugár is van még a kapcsolatban, megéri küzdeni. Mai napig együtt vannak, és két gyermekük van.
Forrás: Woody Harrelson felesége több dologért is megbocsátott szerelmének, pedig ha valakinek, akkor neki lett volna oka a szakításra. 2002-ben derült ki, hogy a színész édesnégyesben lépett félre, amit persze Laura nem viselt túl jól - és egyébként Woody sem. A színész ezt követően pár nappal később nagyon berúgott, rendbontásért pedig börtönbe került, és barátnője volt az, aki letette neki az óvadékot. Bár nem volt könnyű, megbocsátott neki, és 6 évvel később egybekeltek. Woody Harrelson azóta is azt az időszakot tartja életében a legrosszabbnak.
Forrás: Bár már ők is elváltak, volt idő, amikor az énekesnő nem akarta elengedni a házasságot - még megcsalás után sem. A színész, Josh volt az, aki félrelépett, méghozzá egy sztriptíz táncosnővel, aki állította, hogy egyéjszakás kalandjuk volt. Ők nem is beszéltek a történtekről, nem reagáltak a hírekre, de elég nagy trauma volt Fergie-nek, aki akkor még csak 9 hónapja volt a színész felesége. 2017-ben váltak el, ekkor már amúgy 13 éve alkottak egy párt.
Forrás: 1995-ben Hugh Grant címlapokra került, csak nem éppen azért, amiért szerette volna. A színészt ugyanis rajtakapták a rendőrök egy prostituált társaságában, letartóztatták őket, és pillanatokon belül kiszivárgott a hír a sajtó felé. Maga Elizabeth Hurley is ebből tudta meg, hogy mi történt. A színésznő számára nem volt könnyű, de megbocsátott szerelmének, és még öt évig együtt voltak, mikor végül - más okok miatt - szakítottak. A történtek ellenére mai napig jó barátok!
Forrás: Emlékszel még, amikor Jude és Sienna Hollywood álompárja volt, aztán jött a hír 2005-ben, hogy a színész félrelépett a gyerekek dadájával? A szerető tálalt ki a sajtónak, és bár Jude nyilvános bocsánatkérést intézett, sokáig a rajongók is elfordultak tőle. Egy időre Siennával is különváltak, de pár év múlva kibékültek. Ebben valószínűleg szerepet játszott az is, hogy állítólag Sienna maga sem volt a hűség mintaképe, és Daniel Craiggel lépett félre, sőt, a nyilvánosság elé került az a hangfelvétel is, amin a színésznő szerelmet vallott szeretőjének. Jude egyébként mellette maradt, és 2011-ben zárták le végleg a kapcsolatot.