Galéria

Mindent a Sárkányok háza parókáiról: a szakértő szerint ez a karakter viseli a legmenőbbet

Forrás:

Rhaenyra Targaryent a készítők egyértelműen úgy próbálták megformálni, hogy a lehető legjobban hasonlítson az imádott Daenerys Targaryenre. Ebben nagy segítségükre volt az Emilia Clarke karakteréhez sokban hasonlító színésznő, Milly Alcock, aki a fiatal hercegnőt alakítja. A szakember szerint éppen a fentiek miatt Rhaenyra parókája egyszerűen tökéletes.


Forrás:

Daemon Targayren herceg igazi „szürke” karakter, akit a nézők egyszerre imádnak és utálnak. Se nem jó, se nem rossz. „Daemon herceg hosszú parókája zseniális, tökéletes a szín, a hajvonal, ráadásul elöl pont annyit hagytak a tincsekből, hogy férfiasan laza legyen. A szemöldökét is a hajárnyalathoz igazították, ezért ő igazán hihetőnek tűnik” – fejtette ki véleményét a PureWoW-nak Brittany Johnson parókaszakértő.


Forrás:

A könyveket is olvasó rajongók egészen megdöbbentek, amikor meglátták, hogy Corlys Velaryon hogy fest a sorozatban. A kötetek szerint ugyanis a Velaryonok bőre hófehér, a hajuk ezüst, a szemük pedig lilás. „Nagyon nehéz lehetett egy életszerű hófehér parókát alkotni az afro-amerikai színész sötétebb bőrárnyalatához, ám a stylist profi volt. A hossz és a hajvonal is tökéletes, nekem ez tetszik a legjobban” – áradozott a szakértő a lapnak.


Forrás:

A fiatal Laena Velaryon úrhölgy karaktere szintén feladta a leckét a parókásoknak, ezt a feladatot pedig nem is igazán tudták megugrani. A kislányra egy érthetetlenül hatalmas, hófehér, göndör parókát adtak, ami kissé nevetségessé tette. „A hajvonal nincs összhangban a göndörséggel, az egész paróka túl nagy” – mondta Brittany.