Galéria

A négy leghalogatóbb csillagjegy, aki mindig azt mondja: "majd holnap!"

Forrás: Mérleg

Te, mint Mérleg, nem szívesen halogatsz, inkább arról van szó, hogy NEM TUDOD ELDÖNTENI, mit akarsz. Szereted átgondolni, mi lenne a legjobb lépés, és ezt annyira elhúzod, hogy a végén az utolsó utáni pillanatban találod magad. Néha még az olyan apróságokban is, mint hogy mit csinálj most: takaríts vagy főzz? Addig-addig gondolkodsz, míg egyikre sem marad igazán idő!
Forrás:

Rák

Mivel egy vízjegyről beszélünk, nem csoda, hogy az érzelmeik akadályozzák őket, és emiatt válnak örökös halogatóvá. Rákként te ugyanis hajlamos vagy mindent túlgondolni, szorongani apróságokon, ami miatt nem tudsz arra fókuszálni, amire kéne. Még egy e-mail elküldése miatt is képes vagy sokat stresszelni ("mi lesz vajon a válasz??"), hogy el sem küldöd, és a tennivalók listájára sem nézel rá, mert már maga a gondolat is feszültséggel tölt el. Ha képes vagy elválasztani az érzelmeket, nincs gond, de ha nem, akkor aztán semmit sem tudsz elvégezni időre!


Forrás:

Nyilas

Energikus és impulzív jegyről beszélünk, szóval nem is csoda, hogy a határidőket mondhatni nem is ismeri. Neked ugyanis annyi dolgod van, annyi terved, annyi mindennel akarsz egyszerre foglalkozni, hogy a kötelező feladatok, számlák és minden egyéb háttérbe szorul. Te szórakozni akarsz! Szóval nem kizárt, hogy miközben a következő nyaralását tervezgeted fél év múlvára, a jövő héten esedékes munkahelyi projektek az asztal végében gyűlnek, megoldatlanul.


Forrás: Ikrek

Ez a jegy órákat tarthatna abból, hogyan kell mindent halogatni. Takarítás? Majd jövőhéten. Főzni kéne? Ááá, inkább rendeljünk! Arról nem is beszélve, hogy az érdeklődésed szalmaláng életű, tehát belekezdesz valamibe, majd rögtön ugrasz is a következő feladatba. A végeredmény? Minden félkész, és semminek sem érsz a végére. Ha mégis ráveszed magát például a takarításra, biztos, hogy egyszerre három szobában teszel-veszel, és a végén minden félbemarad. Hiszen "ráér az még holnap is!"