Galéria

4 szexpóz, ha fáj a hátad, de a véreddel így sem bírsz

Forrás: Mind a befogadó, mind a behatoló partnerek számára a kutyapóz a legjobb módja annak, hogy maximalizálja a mozgás és a pózok feletti ellenőrzést, amelyben mindketten tartózkodnak. A behatoló partner választhat, hogy állva vagy térdelve (az attól függően, hogy hol tapasztal fájdalmat a hátában). ). A befogadó partner pedig a kezén, a könyökén is támaszkodhat szex közben. Úgy, ahogy a legkényelmesebb számára és a hátfájdalom is minimalizálódik.

Forrás: Egy másik nagyszerű póz, amely a fájó háttal is gyakorolható. A misszionárius pozíció az egyik legegyszerűbb szexpóz a hát megtámasztására. Egy párna vagy egy feltekert törölköző használatával egy kicsit jobban megtámaszthatja a befogadó partner alsó hátrészét. Ha a hát alsó részét megtámasztja, és nem az ágyhoz támasztja, az csökkentheti a háti izmainak túlságos megterhelését és a fájdalmat is csökkenteni lehet.
Forrás: Ez szinte minden olyan pozícióra vonatkozik, amelyet Ön és partnere szeretnek – függetlenül attól, hogy fáj-e a háta, vagy sem. Módosítani lehet és kell is egy pozíciót, hogy kényelmesebb legyen. Fontolja meg, hogyan mozog a csípőjével és a térdével (vagyis nem a gerincével), és legyen a lehető legfigyelemesebb azokra a pozíciókra, amelyek aktiválják az Ön vagy partnere fájó pontjait (pl.: inkább kényelmes mozgást válasszon, mint az intenzív fel-le ugrálását igénylő helyzetek)
Forrás: A lusta emberek kedvenc pozíciója számtalan okból kifolyólag a kanalazás, amely csekély energiát és mozgást igényel. Sem a befogadónak, sem a behatolónak nem kell túlzottan megerőltetnie magát. Talán a legjobb póz mindegyik közül, ha a hát megkímélése és a legnagyobb orgazmus a cél.