Galéria

3 csillagjegy, aki nagyon szerencsés lesz szeptember második felében

Forrás: Bika

A retrográd Merkúr a munkahelyi életedre lesz hatással, és arra késztet, hogy változtass néhány helyzeten. Szíved mélyén eddig is tudtad, hogy változtatni kéne, de nem tudtad rávenni magad, ám most épp itt lesz az ideje! Ezzel együtt pedig magadra is sokkal többet kezdesz fókuszálni, és felteszed a kérdést: "mit akarok én?" Erre fontos megtalálni a választ, és megsúgjuk, sikerülni is fog. Ez vezet ahhoz, hogy sorra kezded bevonzani a szerencsés élethelyzeteket, amelyek a szeptembert felejthetetlen hónappá varázsolják. Készülj, mert szuper meglepetést kapsz valakitől!
Forrás: Rák

Nálad most a barátok, család kerül a középpontba, szeptember további részében pedig több időd lesz velük lenni. Ennek nagyon örülsz, hiszen úgy érezted már egy ideje, hogy nincs lehetőségetek minőségi időt együtt tölteni, programokat szervezni, ám ez most megváltozik. Neked már ez is elég lenne, de nem érnek véget a szerencsés pillanatok. Több komolyabb, mély beszélgetésre is sor kerül közted és a szeretteid között, olyanokra, amelyeknek már rég itt volt az idejük, de egyikőtök sem nyitott könnyen. A hónap végére közelebb fogod érezni magad hozzájuk, mint valaha!
Forrás:

Skorpió

Az elkövetkező szűk két hétben észlelni fogod, hogy a mentális egészségednek több odafigyelésre van szüksége. Túl sokat foglalkoztál mostanában másokkal, mindenkinek meg akartál felelni, főleg szerelmi téren, és ez leszívta az energiáidat. Te is érzed, hogy milyen fáradt vagy, ugye? Tény, hogy ez az időszak nem a bulikról és baráti programokról fog szólni, de nem bánod, mert végre bezárkózol egy kicsit, és rájössz, hogyan érezd jól magad egyedül. Ez pedig a kisugárzásodat annyira átformálja, hogy sorra kopogtatnak be ajtódon majd a szerencsés helyzetek! Készülj, anyagilag is érhet meglepetés!