Galéria

Sztárok, akikről nem is sejtettük, hogy visszavonultak

Forrás:

A kilencvenes években mindenki imádta a bájos színésznőt, akinek ikonikus rövid frizuráját nők százai másolták. Neve garantált siker volt bármilyen romantikus filmben. Aztán átlépte a negyvenet és megszállottja lett a plasztikának. Nemcsak karrierjének, de kedves külsejének is búcsút intett, mára már visszavonult.

Utoljára 4 éve tűnt fel egy sorozatban, de már ez is kisebb szerep volt, ezt megelőzően pedig 2015-ben láthattuk.


Forrás:

A csodaszép színésznő 2014 óta nem szerepelt produkcióban. Ryan Gosling felesége harmóniában neveli két lányukat a férjével. Rajongóinak azt mondta az Instagramon, hogy kevés olyan téma van, amire szíve szerint igent mondana, és ami miatt akár csak időszakosan is, de háttérbe szorítaná a családját.

Sőt, azt is kijelentette, hogy olyan filmre, amiben szex és/vagy erőszak látható, biztosan nem mondana igent. Ha nem kap olyan munkát, amire vágyik, köszöni, de inkább otthon marad.


Forrás:

50 évnyi színészkedés után a többszörös Oscar-díjas sztár visszavonult. Legutóbbi szerepe a 2010-es Honnan tudod című filmben volt – és lehet, hogy ez volt az utolsó szerepe is. A legenda azóta nem forgatott, bár hivatalosan sosem jelentette be, hogy ennyi volt. Valószínűleg mindenki visszavárja a 85 éves színészt.


Forrás:

Talán A-kategóriásnak nem nevezhető, de sok kisebb karakterben alkotott emlékezeteset. Ellen DeGeneres felesége utoljára 2017-ben szerepelt a Botrány című sorozatban. Párja talkshowjában pedig be is jelentette, hogy visszavonul és inkább művészetekkel foglalkozik a továbbiakban.


Forrás:

Az Y generációnak a neve talán már nem is mond sokat, pedig egykor a legfelkapottabb színészek egyike volt. A ma már 92 éves színész 2004-ben forgatott utoljára, és egészsége már nem is engedi meg, hogy szerepeljen sajnos.


Forrás:

A CSI: Miami tette világhírűvé és nagyjából ezzel le is húzta a rolót. Sem előtte, sem utoljára nem nagyon lehetett hallani róla. 10 év sorozatsztárság után befejezte a hollywoodi fényűzést és nyitott egy művészeti galériát.