Galéria

9 szextipp a hosszú távú szex izgalmasabbá tételéhez

Forrás: A tökéletes szexhez nemcsak nektek kell passzolni, hanem jól is kell magadat érezni a bőrödben. Tehát, ha bármi feszélyez azzal kapcsolatban, amit a tükörben látsz, akkor irány a fürdő és csinosítsd ki magadat. Tegyél fel el egy leheletnyi sminket és akár be is szárítatod a hajad! Ő is értékelni fogja, amit lát!
Forrás: Nemcsak a kapcsolat elején lehet pajkos üzenetekkel bombázni a párunkat. Igenis írd ki magadból néha miket csinálnál vele két munka között. Biztos lehetsz benne, hogy nagy izgalommal fog hazamenni hozzád.

Forrás: Ne becsüld alá néhány gyertya hatását. Néha nagyon is jót tesz, ha a kedvenc sorozat helyett beteszitek a kedvenc számotokat, meggyújtotok egy-két gyertyát és befekszetek a kádba.
Forrás: A csóknak nagy ereje van! Pontosabban nagyon fontos része a szexnek, főleg két ember között, akik szeretik egymást. Ne hagyjátok elveszni ezt a részét az intimitásnak. Csókolózzatok!
Forrás: Ha nem vagy egy nagy harisnyakötős, akkor most érdemes lesz adnod ennek egy esélyt. Kapj fel egy szexi fehérneműt vagy egy domina jelmezt. Egészen elképesztő lesz látni, milyen hatással lesz a párodra.
Forrás: Nézzetek meg együtt egy erotikus filmet Nem kell pornónak lennie, hogy szexi legyen. Néhány kedvenc: Body Heat, Belle de Jour, Last Tango in Paris és Like Water for Chocolate. Ezekben aztán van szex, méghozzá művészi módon.
Forrás: Az egyik legjobb módja a kapcsolat falturbózásának egy kis felnőttjáték, méghozzá teljesen más szerepekben. Ne félj szobalány lenni vagy pornószínésznő. Néha a rejtett vágyaid miatt fog újra beléd szeretni a párod.
Forrás: Persze, aki ismeri a kámaszutra összes pózát nem biztos, hogy könnyű dolga lesz, de a legtöbb pár szereti a bevált, ismert és számukra legjobb pózokat. Ne legyetek a megszokás rabjai és igenis adjatok esélyt más felállásnak is.
Forrás: Néha nem kell egymáshoz sem érnetek, csak mondjátok el a legféltettebb fantáziátokat esetleg egy régi, vad, és mocskos emléketeket.