Galéria

Híres emberek, akik ki merték mondani, hogy megbánták a tetkójukat: az oka megdöbbentő

Forrás: Még a 2000-es évek elején, amikor Angelina Jolie és egykori férje, Billy Bob Thornton együtt voltak, szerelme jeléül egy tetoválást csináltatott neki. A színésznő bal vállán lévő tetoválás egy ázsiai stílusú sárkányt ábrázolt, fölé pedig a "Billy Bob" nevet varatta. Miután azonban a pár házassága 2003-ban tönkre ment, Jolie eltávolíttatta a tetoválást, majd később gyermekei születési helyének koordinátáival fedte le. Egy interjúban érdekes módon nem azt mondta, hogy a válása miatt döntött így, hanem azért, mert negatív energiái voltak, amelyek az életére is kihatottak azokban az években.
Forrás: Lehet, hogy ezt sokan nem tudják, de Reynoldsnak van pár tetoválása van, amit még soknak is tart. Egy interjúban azt mondta: "Utálom mindegyiket." Azt is elmagyarázta miért: „Mindegyiküket lézerrel vetetném le, ha nem lenne órákon át tartó brutális fájdalom. De a feleségem azt mondja, hogy meg kell őriznem őket, hogy nyilvántartsam a döntéseimet."
Forrás: Adam Levine felső testét végig tetoválások borítják. Egy Anderson Coopernek adott interjújában, amikor megkérdezték tőle, hogy megbánta-e valamelyik tetoválását, Levine bevallotta, hogy a legtöbbet szereti, és soha nem vetetné el egyiket sem. De van egy a jobb vállán, amit úgy próbált kijavíttatni, hogy körbe tetováltatta. Ennek az lett a vége, hogy olyan lett, mint egy karfiol.
Forrás: A modell, Heidi Klum a negyedik házassági évfordulója alkalmából készíttette tetoválását volt férjével, Seallel. Ám ezt a döntést később megbánta. Válásuk után Klum véglegesítette házasságuk végét azzal, hogy eltávolította volt férje nevét a jobb belső karjáról. "Amikor valaminek vége, akkor minden szempontból érdemes kitörölni az életedből a dolgokat. Ez segít a továbblépésben."
Forrás: 1995-ben a Baywatch egykori sztárja, Pamela Anderson szögesdrótot tetováltatott a felkarjára, amikor megkapta a Barb Wire című film főszerepét. Ahelyett, hogy minden nap felfestette volna a kezére a szögesdrótot, úgy döntött, hogy feltetoválja magára. 19 évvel később Anderson azonban belátta, hogy hiba volt:
"Én is öregszem, akárcsak mindenki más. Fájt a szememnek, hogy egyre petyhüdtebb a tetkóm."
Forrás: Az egykori álompár, Melanie Griffith és Antonio Banderas 19 évig voltak házasok. Griffith 2014 nyarán jelentette be válásukat. Majdnem egy évvel válásuk után szerelmük nyoma már nem is látszott. A színésznő először sminket használt Banderas nevének elrejtésére, de később lézeres kezeléssel távolították el. "Akármikor ránéztem, ő jutott az eszembe. Egyszerűen úgy éreztem, hogy amiatt nem tudok a lábamra állni, mert mindig a közös emlékeink vannak a nyomomban."
Forrás: Justin Bieber a GQ-nak adott interjújában mutatta meg tetoválásait. Az egyik a volt barátnője képmása volt. A Selena Gomezzel való szakítás után megpróbálta elhomályosítani a nő arcát a kezén, de az emberek még mindig tudták, hogy az bizony Selenának készült. A sztárt ez olyannyira nyomasztotta, miután végre boldogságra lelt második nagy szerelme, Hailey Bieber oldalán, hogy több interjúban is elmondta, inkább tagadja, hogy Selenát ábrázolja.