Galéria

Szakértői trükkök az orális szexhez

Forrás:

Ne vegyük magunkat egy kalap alá a férfiakkal, hiszen nekünk, nőknek kifejezetten fontos az ellazultság, a kényelem és az, hogy komfortosan érezzük magunkat együttlét során. Az izgalmi állapotba való kerülés során figyeld magad, ahogy azt is, mi esik jól. Ne félj megmondani a partnerednek, ha valami nem okoz örömet, hiszen ezek is segítenek abban, hogy az orális szex valóban csodás élményt hagyjon benned.


Forrás:

Akár a fürdőben, akár az ágyon fekszünk, a lényeg, hogy a számunkra legjobb pózban legyünk. Ehhez néha elég egy párna, amivel a csípőnket és a medencénket tudjuk megemelni, ezzel is fokozva az izgalmi állapotot és könnyebb elérhetőséget biztosítva a párunknak a csiklóhoz.


Forrás:

Szinte nincs olyan ember, aki szex közben figyelne a légzésére, pedig nagyon is lényeges, főleg az orális szex közben, amikor minden rólunk szól. Lélegezz mélyeket, mégpedig lassan és koncentráltan. A légzés kontroll alatt tartása erőteljesebb és nagyobb csiklóorgazmust tud előidézni.


Forrás:

A kommunikáció nagyon is fontos szex közben, hiszen mindkettőtöknek hatalmas fordulatot jelenthet, ha elmondod a partnerednek, hogy mit szeretsz. Ha pozitív irányba adunk útmutatást, például: „Jó érzés, kicsit balra” vagy „Olyan meleg – erősebben és gyorsabban” ezzel visszacsatolást adunk arról, hogy mi volt jó, amit az alkalmak során tökélyre lehet fejleszteni. Ne féljünk kimondani, amit akarunk, amit érzünk és, amit szeretnénk.


Forrás:

Szánd rá az időt! Néha 10 percig tart, megint néha 20 percig, de aztán mindig eljön a várva várt érzés. A lényeg az, hogy az orgazmus siettetése az orgazmus érzése és intenzitása ellen hat.