Galéria

Sztárok, akiknek egyedi fülük vált védjegyükké

Forrás: Jennifer Garner sosem tartozott a klasszikus szépségek közé, de bája, természetessége és kissé elálló, de annál édesebb fülei annyira imádnivalóvá tették, hogy nem is meglepő, milyen gyorsan szerzett hírnevet Hollywoodban. Jennifer egy interjúban elmondta, hogy szereti a hibáit, és gyermekeit is abban a szellemben igyekszik nevelni, hogy az egyedi sokkal szebb, mint a tucat.
Forrás: Az Oscar-díjra jelölt színésznő mindenkit lenyűgözött hideg szépségével az Alkonyat-filmekben, de csak később tűnt fel a világnak, hogy fülei jóval nagyobbak az arca arányaihoz képest. Kristen ezt sosem takarta, sőt bizonyos premiereken ő maga emelte ki feltűzött vagy rövid hajával.
Forrás: A vicces szerepeiről ismert színésznőt nincs ember, aki ne szeretné, hiszen zseniális alakításokat nyújt, pozitív kisugárzása van, nagyszerűen áll neki a pixie haj és a füleivel olyan, mint egy valódi tündér.
Forrás: A világhírű színésznő fülei nemcsak irreálisan nagyok, hanem furcsák is, ám ő maga is az érdekes szépségek közé tartozik, ezért nem is bánja, hogy kicsit bőkezűbb volt vele a természet. Már, ami a füleit illeti.
Forrás: A (most már) volt 007-es ügynök annak idején sokaknak nem tetszett markáns külseje miatt, amihez erőteljes és kicsit csálé fülek is társultak, ám ahogy telt-múlt az idő nem volt nő, aki ne rajongott volna a színész tökéletlen sármjához. Hát még a füleihez!
Forrás: Will Smith-nek szó szerint védjegye lett a füle. Elálló testrésze ugyanis a nők szerint nem hiba, hanem szexepil. Igazán kölyökképű még 53 évesen is.
Forrás: A gyönyörű színésznőt elálló fülei még szebbé tették a karrierje során. Bár keveset hordja felfogva a haját, egyszerűen elképesztő, hogy őt látva, mi is ilyen füleket akarunk magunknak.
Forrás: A színésznőnek sokan nem szúrják ki a nagy fülcimpáit, mert általában okosan fotózzák, illetve ő maga is imádja a nagy fülbevalókat, ami eltakarja, de aki egy kicsit is szemfüles, annak már feltűnt, hogy jóval nagyobb a színésznő fülének ezen része.