Galéria

8 izgalmas titok az Agymenők sorozatról

Forrás: Amikor Leonard megismerte Pennyt, egy kék pólót viselt. Később, a 100. részben ugyanezt a pólót viselte a karakter, abban a jelenetben, amikor beleegyezik, hogy ismét randizzon Leonarddel. A készítők még erre a részletre is figyeltek!
Forrás: A sorozatban Sheldon édesanyját Laurie Metcalf alakítja. Talán nem is tudtad, de az Agymenők spin-offjában, Az ifjú Sheldonban az ő való életbeli lánya, Zoe Perry játssza Sheldon anyukáját. Ezért fedezhetsz fel olyan sok hasonlóságot a két színésznő között!
Forrás: Az Agymenők egyik részében Sheldon egy theremin nevű hangszeren játszik, amivel persze mindenkit sikerül kikészítenie. Érdekesség, hogy bár ezt a hangszert iszonyúan nehéz használni és játszani rajta, Jim Parsons a valóságban is képes erre, ahogy Mayim Bialik (Amy) tényleg hárfázik, Johhny Galecki (Leonard) csellózik, és Simon Helberg (Howard) zongorázik.
Forrás: Mindenki jól ismeri a Soft Kitty, azaz magyarul Szép cica nevezetű dalt, amit akkor énekelnek Sheldonnak, ha beteg. Ezt valójában egy ausztrál tanárnő, Edith Newlin írta még a 30-as években, és amikor lányai meghallották a sorozatban, beperelték az Agymenőket. Végül kiderült, hogy nem szándékosan 'lopták el' a dalt, ugyanis a producer lánya hallotta az altatót az óvódában, és tőle jött az ötlet.
Forrás: Leonard szemüvegében nincs lencse! A színész elmondása szerint erről az tehet, hogy Jim Parsons kimondottan magas, és sokszor kellett felnéznie rá, ami miatt folyton tükrözödőtek a fények a lencsében. Ezért úgy döntöttek, kiveszik belőle.
Forrás: Sheldon a sorozatban sokszor viseli a szuperhős, Flash jelét a pólóján. Ezért a The Flash című sorozatban az egyik karakter gyakran hord 'Ez az én helyem' feliratú felsőt, visszautalásként!
Forrás: Nincs egyetlen olyan rész sem az Agymenőkben, amikor ugyanabban az epizódban látnánk Bernadették korábbi, valamint Raj aktuális házát. Erről az tehet, hogy valójában ugyanaz a díszlet mindkettő, csak a felvételek előtt átrendezik őket, így nem veszünk észre ebből semmit!
Forrás: Eredetileg a sorozatot nem is Big Bang Theory-nak akarták elnevezni, hanem szimplán Penny, Lenny és Kenny-nek.