Galéria

6 frizura, ami egyértelműen uralni fogja az őszi időszakot

Forrás:

A következő időszakban extra trendinek fog számítani a lenyalt lófarok, aminek a lényege csupán annyi, hogy amikor felkötöd a hajadat, érdemes leszorítva lefújni esetleg hajlakkal a hajkoronádat a tövektől kezdve, hogy egyetlen egy kósza tincs se tudjon elmászni. Így a végeredmény abszolút sikkes, stílusos és elegáns lesz, de nyugi, konkrétan bármilyen őszi szetthez tökéletes fog illeni!


Forrás:

Ha neked is sötét a hajad, de rendszeresen világosítod, akkor van egy jó hírük! Idén ősszel ugyanis kifejezetten trendi lesz, ha hagyod, hogy lenőjjön kicsit az eredeti hajad, így nem kell azonnal a fodrászhoz rohannod, ha picit tovább vártál a hajfestéssel.


Forrás:

Egyértelműen a retro aranykorát éljük, így egyáltalán nem meglepő, hogy a 80-as évek egyik legmeghatározóbb frizurája, a mullet is (újra) vissza fog térni ősszel. Ezúttal viszont sokkal lágyabb lesz a frufru, és nem lesz annyira tépett hatású a végeredmény, így azok is bevállalhatják, akik eddig féltek ettől a frizkótól.


Forrás:

És ha már 80-as évek és mullet, akkor menjünk pár évet előrébb, hiszen idén ősszel végre visszatérnek a 90-es évek imádott rétegezései! Valljuk be, már régóta gondolkodtunk rajta, hogy vajon miért nem trendi ez a fajta frizura, de úgy tűnik, hogy végre a világ mesterfodrászai meghallották a kérésünket, ugyanis a következő hónapokban újra szuper divatos lesz az úgynevezett „fluffy” haj, amitől a hajkoroád milliószor sűrűbbnek és könnyedebbnek fog tűnni.


Forrás:

A francia stílus is hatalmasat fog menni idén ősszel, így a párizsi nők egyik kedvenc kiegészítője is, a hajpánt is extra trendi lesz! Ne félj kísérletezni, így miután rájöttél, hogy neked pontosan milyen formák és színek állnak jól, bátran hordd a legcukibb hajpántokat!


Forrás:

A 90-es évek nem csupán a réteges hajvágásban fog megjelenni a következő hónapokban! Ha ugyanis láttál filmet vagy akár videóklippet ebből az időszakból, akkor azonnal ismerős lesz az a frizura, amikor a nők egy-két tincset az arcuk mellé helyeztek. Ez a „trükk” nem csupán tökéletesen keretezi az arcot, de még extra jól is néz ki!