Galéria

3 csillagjegy, akinek nehezen indul a hete, aztán mégis egy csodás meglepetés történik vele

Forrás:

Soha nem szereted a változásokat, így neked sokszor nagy trauma, hogy véget ér a nyár, és egy teljesen új korszak kezdődik. Valahogy a rossz kedved ráadásul rá is nyomja a bélyegét erre a hétre, és az első napokon úgy érzed, hogy semmi nem úgy sikerül, mint ahogyan azt eltervezted. Ez pedig inkább a rossz kedvednek és a motiváltságod hiányának köszönhető, de amint erre rájössz és megváltozik a hozzáállásod, csodás dolgokra számíthatsz a hét vége felé. Ez ráadásul egy nem várt pénzösszeget is jelenthet!


Forrás:

Úgy érzed, hogy mindenki ellened van, semmi nem jön össze és teljesen egyedül vagy. Mindezt úgy, hogy az egyik, ha nem a legérzelmesebb és romantikus jegy szülötte vagy, így csak nagyon ritkán gondolod ennyire sötétnek a helyzetet. A nagyon közeli jövőben viszont belép az életedbe egy titokzatos idegen, aki teljesen megváltoztatja a negatív gondolataidat, és nem csupán a régi énedet kapod vissza, de nagy valószínűséggel megtalálod az igazi lelkitársadat is.


Forrás:

A hét elején nagy esély van rá, hogy lebetegedsz, gyengének érzed magad és még a boltba sincs kedved elmenni. Nyugi, a betegség extra hamar el fog tűnni, ez pedig olyan lendületet ad neked, mint amelyet szinte még soha nem éreztél. Hihetetlenül motivált és lelkes leszel a munkahelyeden is, aminek köszönhetően a főnököd úgy dönt, hogy előléptet vagy megjutalmaz egy kis fizetésemeléssel. Ugye, hogy nem volt értelme szomorkodni?