Galéria

Légiutas-kísérők elmesélték a legviccesebb és legbizarrabb sztorikat, amik repülés közben történtek

Forrás:

„Néhány évvel ezelőtt egy nagyon ijesztő és annál komolyabb orvosi vészhelyzet közepén találtam magam az egyik járatomon. Arra viszont egyáltalán nem számítottam, ami ezután következett. Amikor ugyanis a defibrillátorral rohantam az egyik szegény utashoz (szerencsére egy másik utas orvos volt, és ő mondta, hogy hozzam a műszert), és elindult az újraélesztés, egy mellettem nyugodtan ülő utas megbökött, és kért egy kólát. Szerencsére az orvos felesége kiosztotta és jól helyretette helyettem, így nekem nem kellett semmit mondanom már.”


Forrás:

„Két utas, akik egyébként a gépen ismerkedtek meg elkezdtek együtt iszogatni, én pedig előre láttam, hogy ennek nem lesz jó vége. Az ismerkedés annyira jól sikerült, hogy hogyan is fogalmazzak... A hölgy ott mindenki előtt a helyén okozott szájjal örömet az éppen megismert úrnak. Egyszerűen nem akartam elhinni, hogy ez tényleg megtörténik...”


Forrás:

„Mindig vannak olyan utasok, akik félnek a repüléstől, és ezért inkább nyugtatókat vesznek be, hogy átaludják az utat. Pár éve is ez történt, csakhogy a nyugtató egész máshogy hatott a férfire, mint ahogyan azt előre elképzelte. Nem tudom, hogy a gyógyszer hatására-e, de alva járt, közben pedig levizelte az utasokat és a repülőgép ajtaját is. Azt hitte, hogy a mosdóban van...”


Forrás:

„Sok vicces és abszurd dolog történt velem, amíg légiutas-kísérőként dolgoztam, de az egyik kedvencem mégis az, amikor egy nő folyamatosan arra panaszkodott, hogy melege van. Nem értettem, mire célozgat ezzel, aztán fél óra múlva kibökte, hogy nyissam már ki az egyik ablakot, hát hányszor kell még szólnia?!”


Forrás:

„Az egyik legelegánsabb és legdrágább légitársaságnál dolgoztam 3 és fél évig, az egyik sztorit viszont valószínűleg soha nem fogom elfelejteni, ami munka közben történt. A konyhából ugyanis félreérthetetlen hangokat kezdtem hallani, így először szépen szóltam, hogy fejezzék be, amit csinálnak és jöjjenek ki. Mivel nem jöttek ki, szóltam egy kollégának, hogy nyissa ki az ajtót. Miután viszont benyitottunk, megláttam egy vaginát, és azonnal visszazártam az ajtót.”


Forrás:

„Pár hónappal ezelőtt egy boldog pár felszállt az egyik járatomra egy üveg vodkával, és elkezdtek inni. Nem akartam elhinni, hogy extra hamar meg is itták az egész üveg alkoholt, ami viszont ezután jött, az nem volt valami kellemes. Egyre jobban elkezdtek veszekedni, olyannyira, hogy a nő már elkezdte ütögetni is a párját. Mindeközben ordibáltak egymással, a dolog pedig annyira elfajult, hogy jó messze kellett őket ültetni egymástól, hogy ne tegyenek kárt egymásban, és a többi utasban véletlenül... Szörnyű volt! Ne igyatok túl sokat a repülőn, légyszi!”v