Galéria

Az 5 kedvenc szexpóz felturbózása, méghozzá a legegyszerűbb módon

Forrás: Sokan hiszik azt, hogy csak a férfiak kedvenc póza, ez azonban nem így van. A nők ugyanannyira, ha nem jobban szeretik ezt a pozitúrát. Az ágy és a négykézláb felállás helyett viszont vigyetek egy kis fűszert bele. Tegyetek egy széket a szoba középre vagy álljatok a zuhany alá. Máris teljesen új érzést fog adni számotokra.
Forrás: A misszionárius pózt sokan a szerelmesek pózának is szokták hívni, pedig ezt is fel lehet kicsit turbózni, hogy új élményt adjon egy pár számára. Ölelkezés helyett engedd, hogy a párod a kedvenc nyakkendőjével kötözzön ki az ágyhoz, te pedig szorosan fogd össze a lábaddal a csípőjét. Ha még jobban fokoznád az élményt, kérd meg, hogy a szemedet is kötözze be.
Forrás: Minden nő egyik kedvenc pózában végre mi vehetjük át a vezetést és az irányítást, éppen ezért érdemes megmutatni a párunknak, mennyi lehetőség is van benne. Az egyszerű lovagló póz helyett guggolj fel és mozogj úgy. A kilátás teljesen meg fogja őrjíteni a kedvesed.
Forrás: A kiskifli-nagykifli póz igazán intim, finom és kellemes. De olykor-olykor nem árt egy kicsit ezt vadabbá vagy extrább élménnyé varázsolni. Szerezzetek be az ágy mellé egy tükröt, méghozzá olyan nagyot, amiben jól látszódtok mindketten. Garantáltan nem lesz szükségetek pornónézésre.
Forrás: A jó öreg 69-es pózt mindenki csak egyféle felállásban ismeri, pedig ez nem így van! Nem könnyű kilépni a komfortzónánkból, de mindig megéri. Ha te szoktál felül lenni, akkor most hajrá! Feküdj te hanyatt és nézzétek meg, így milyen élményt ad.