Galéria

Ők aztán fogukhoz verik a garast! Sztárok, akikről nem is sejtetted, mennyire zsugoriak

Forrás:

Hilary Swank hiába kétszeres Oscar-díjas, imádja az olcsó lehetőségeket. Ő az, aki minden kuponos akcióra kapható, és csak annyit költ valamire, amennyit tényleg muszáj.


Forrás:

Ed Sheeran saját bevallása szerint nem él nagy lábon, nem számít neki a fényűzés. A legtöbb pénzt állítása szerint taxira költi. De akkor hova teszi a megkeresett milliókat?


Forrás:

Keira Knightley nagyon tudatos. Neki 50.000 dollár az évi kerete, amit költésre szán, a többit elteszi vagy jótékonykodik. Szerinte a pénz elszigetelődéshez is vezet, mert aki nagy lábon él, az csak azon kevesekkel barátkozik, akik szintén a felső réteghez tartoznak.


Forrás:

Kristen Bell is imádja a kuponokat, olyannyira, hogy bevallotta, néha kiszedi azokat a szomszédok postaládájából. Emellett imád alkudni, ezért lételeme piacra járni.


Forrás:

Mila Kunis egy 2016-os talkshowban villantotta meg jegygyűrűjét, ami mindössze 90 dollárba került és a neten rendelték Ashton Kutcherrel. A színésznő persze viccelődött, hogy ő egy olcsó nő, de valójában számára a szerelem bizonyítéka és garanciája nem a gyémánt.


Forrás:

Shailene Woodley híresen nagy bolygóvédő. "Kizárólag használt ruhákat vásárolok. Ennek a bolygónak a polgára vagyok, és vállalom a felelősségemet, lépést tartok a természettel, ahelyett, hogy folyamatosan harcolnék ellene."


Forrás:

Az NBA-legenda, Michael Jordan nettó vagyona becslések szerint meghaladja az egy milliárd dollárt, ennek ellenére a Chicago Bulls egykori sztárja híres arról, hogy garasoskodik. Ez persze a másik véglet, barátai többször is szégyenkeztek miatta, mert olyan kevés borravalót ad.