Galéria

8 trükk, amivel a híres emberek tökéletesebbnek tűnnek a vörös szőnyegen

Forrás: Annak érdekében, hogy mellei nagyobbnak tűnjenek, Keira Knightley gyakran választ rétegesebb ruhákat a vörös szőnyegre. A fodros ruhák kiváló megoldást jelentenek a kisebb mellűek számára.
Forrás: Széles vállak, keskeny csípő és derékvonal – Kate Middleton rendelkezik a „fordított háromszög” testforma összes jellemzőjével. A harangszoknyák, illetve a háromszög alakú szoknyák nagyszerűen ellensúlyozzák a fiúsabb alakot.
Forrás: Míg a V-alakú nyakkivágás vizuálisan megnyújtja a nyakat, a vállak elegánsabbnak tűnnek. Akinek tehát kicsit zömökebb válla van, érdemes inkább a nyakára helyeznie a hangsúlyt.
Forrás: Alicia Vikander egy speciális trükk segítségével tanulta meg korrigálni ezt a konkrét részletet. A magas derekú nadrág vizuálisan megnyújtja a lábakat és kiegyensúlyozta a test aránytalanságait.
Forrás: Blake Livelynek csodálatos lábai vannak, de elég széles a dereka. Karrierje kezdetén sokszor viselt egyenes, szabad szabású ruhákat, ami igencsak hangsúlyozta ezt az előnytelen részletet. Idővel áttért a szűk ruhákra, a fűzőkre és a hosszabb fazonokra, amelyek homokóra hatást keltve hosszabbítják a lábat és keskenyítik a derekat.
Forrás: Katie Holmes Hollywood egyik legstílusosabb sztárja, de a lábai nem tökéletesek. A színésznő a derekát és a vékony felsőtestét szokta hangsúlyozni, így lábai is sokkal formásabbnak tűnnek.
Forrás: Annak ellenére, hogy Emilia Clarke alacsony, mégis sokszor látjuk sudárnak és magasnak. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy megtanult játszani a színekkel. A sötét árnyalatok helyett a nude és világos ruhákra váltott át, amitől jó pár centit tud csalni a vörös szőnyegen.
Forrás: Irina Shayk 180 centi magas, így ha nagyon zárt ruhát választ drabális hatást ér el vele. A szépséges modell ezért igyekszik a dekoltázsával is kicsit elvonni a figyelmet, ami sokkal kecsesebb és formásabb testet eredményez.