Galéria

6 sztár, akinek szörnyű és tragikus gyermekkora volt

Forrás: Ashley Judd egy gyönyörű hollywoodi színésznő, akinek nem mindig volt ilyen csodálatos élete. Híres anyja és nővére (Naomi és Wynonna) gyakran utazott turnéra, míg ő otthon maradt az apjával. Tizennyolc éves kora előtt tizenhárom alkalommal váltott iskolát, ami rendkívül traumatikus volt számára. Ettől depressziósnak és magányosnak érezte magát.

De, ha nem lett volna elég, egy idősebb férfi meg akarta erőszakolni egy üres üzletben, amit az anyja nem hitt el neki. A nő olyannyira nem foglalkozott Ashley lelkivilágával, hogy az sem zavarta, ha lánya minden éjszaka végig hallgatja az intimegyüttléteit. Lelki sérüléseinek nyomát mai napig magán viseli.
Forrás:

Miután a szülei elváltak, egy darabig szigorú nagymamája nevelte, majd az ő betegsége miatt anyjához küldték egy rendkívül szegény milwaukee-i gettóba. Kilenc évesen kezdték bántalmazni. A bántalmazói olyan férfiak voltak, akikben a család megbízott (unokatestvérek például), ráadásul édesanyja keveset volt a közelben, mivel sokat dolgozott, hogy eltartsa a családját.

Lázadozni kezdett, kimaradt otthonról, majd 14 évesen terhes lett. Anyja az édesapjához küldte, ahol Oprah addig titkolta terhességét, amíg tudta. Aznap árulta el a férfinek, amikor végül beindult a szülés. A kisfiú egy hetet élt, a kórházat sosem hagyta el.

Édesapja támogató szavai bíztatták arra, hogy változtassa meg életét, és ez volt az a pont, amikor úgy érezte, tenni is tud érte.


Forrás: Shania Twain számtalan dalával meghódította a country zenei színteret. És ezek a dalok jelentették hihetetlen karrierjének kezdetét. Ám híressé válása előtt sok nehézséget kellett megélnie. Shania számára felnőni azt jelentette, hogy éhesnek és szegénynek kell lenni. Nem tartozik azok közé a hírességek közé, akik ezüstkanállal a szájukban születtek. Shania élete drasztikus fordulatot vett, amikor mindössze 21 éves volt. Szülei (anya és mostohaapja) meghaltak egy autóbalesetben, így Shania egyedül nevelte fel fiatalabb testvéreit. Nemcsak nevelte őket, de kétkezi munkával tartotta el a családot, este pedig az erődben írta a számait. Senki sem hitte, hogy egy nap híressé válhat, de ő bebizonyította, hogy képes rá!
Forrás:

Leighton Meester akkor született, amikor az anyja börtönben volt. Ebből kifolyólag nem is állhatna távolabb a családi élete a Gossip Girl-től. De, ha ez nem lenne elég, anyja mellett apja is épp börtönben ült. 10 évesen elhatározta, hogy nem lesz olyan mint a szülei, ezért modellkedni kezdett és próbákra járt. Azt gondolnánk, élete innentől jobbra fordult, ám anyjával később is komoly problémákba ütközött.

Hogy miért kellett beperelnie őt, arról EBBEN a cikkben olvashatsz. Többek között azokat a sztárokat is eláruljuk benne, akik szintén kénytelenek voltak saját szülőjüket beperelni.


Forrás: Rihanna Barbadoson nevelkedett 5 testvérrel (közülük 3 féltestvér). Egy 3 hálószobás bungalóban nőtt fel, és segített eltartani a családját úgy, hogy utcai standokon ruhákat adott el. Apjának súlyos drogproblémája volt, ami mélyen érintette a családot. Amikor 14 éves volt, a szülei elváltak, ami nagyon jót tett Rihannának. Ezt megelőzően migréntől szenvedett, amelynek az orvosok nem találták okát, ám miután a szülei elváltak, elkezdett javulni az állapota. 16 évesen elhagyta Barbadost, és produceréhez, valamint annak feleségéhez költözött Connecticutban lévő otthonukba. A többi (ahogy mondják), történelem.
Forrás: Nicki Minaj az első női előadó, akinek egyszerre 7 kislemeze is felkerült a Billboard listára, amellyel minden bizonnyal történelmet írt. Trinidadban született, és ötéves korában New Yorkba költözött családjával. Apja kemény drogfüggő volt, erőszakos múlttal, aki képes volt felgyújtani a család otthonát, azért, hogy megsebesítse Nicki anyját. Egy interjúban mondta el, hogy szerinte ezek a korai küzdelmek motiválták őt abban, hogy mindent kihozzon önmagából a zenei karrierjében.