Galéria

6 szigorú szabály, amit a kis hercegeknek és hercegnőnek be kell tartaniuk a világ minden részén

Forrás:

Amíg az „átlagos” gyerekek szinte bármit megehetnek, legyen szó például csokiról vagy gyorsételekről, addig a kis hercegek és hercegnők nem ehetnek feldolgozott élelmiszereket. Állítólag Vilmos és Harry első ételei pürésített gyümölcsök voltak, ez pedig ugyanígy volt Katalin és Vilmos gyermekeivel is. Persze, ha belegondolunk, hogy a palota hatalmas birtokán mennyi gyümölcs és zöldség terem, ráadásul a világ legjobb szakácsai készítik az ételeket, akkor azért rájövünk, hogy mégsem akkora a baj!


Forrás:

Igen, ezt a szabályt már nagyjából jól ismerjük, a lényege pedig nem más, minthogy a királyi család gyerkőceinek (azon belül is a fiúknak!) csak rövid nadrágot szabad hordaniuk egészen 8 éves korukig. Vagyis György herceg egy éve már szabadon hordhat hosszabb nadrágokat is, már alig várjuk, hogy lássuk!


Forrás:

Amíg a kis hercegeknek rövid nadrágot kell viselniük, addig a hercegnőknek a cuki ruhák viselése a kötelező. Saroltát például még alig láttuk nadrágban vagy sortban futkározni, de ismerjük el, hogy elképesztő édes a virágos ruhácskákban!


Forrás:

Gyerekkorodban el tudtad volna képzelni, hogy karácsonykor nem a családoddal/szüleiddel ülj egy asztalnál? Pedig a királyi családban a gyerekek nem csak külön asztalnál kell, hogy üljenek, de még külön szobában is esznek! Durva, igaz?


Forrás: Talán (gyerekként) az egyik legszívszorítóbb szabály pont a játékokhoz kötődik. A kis hercegek és hercegnők ugyanis el kell, hogy fogadjanak minden ajándékot (eddig ugye, hogy milyen jól hangzik?) a királynő nevében, ám ezekből SEMMIT nem tarthatnak meg.
Forrás:

Van egy szabály, ami szerint a királyi családok gyermekeinek kötelező eltölteniük egy kis időt a szabadban minden egyes nap. Még akkor is, ha esik, ha fúj, valamennyit muszáj kint lenniük, és semmilyen kifogás nem elfogadott!