Galéria

Sztárok, akik kicsit sem kényeztetik el a gyerekeiket

Forrás: A wales-i színésznő szigorú nevelést kapott szüleitől, amiről több interjúban is azt mondta, hogy sokban javított a munkához és az élethez való hozzáállásán. Véleménye szerint nem kell mindent egy gyerek alá tenni, hiszen saját erőből is tudnia kell, mit és hogyan érjen el. Ezt lányánál és fiánál is fontos nevelési szempontnak tartotta.
Forrás: A színésznő és férje, Ashton Kutcher mindig is nagyon igyekszik védeni gyermekeit a nyilvánosságtól, de ennek nemcsak az volt az oka, hogy nyugodt életet akartak nekik, hanem az is, hogy tudják, milyen átlag emberként indulni az életben és nulláról elindítani egy karriert.
Forrás: A sztárpárról sokan nem gondolták, hogy szigorú szülők, pedig nagyon is azok. Eva és Ryan mindketten olyan családban nőttek fel, ahol nem volt ismeretlen a nélkülözés. Emiatt a pazarlás és rendszertelenség egyáltalán nincs jelen a családjukban. Mindig együtt esznek és igyekeznek arra nevelni a gyermekeiket, hogy mindent becsüljenek meg, ami az asztalukra kerül.
Forrás: A színésznő egyedül neveli három fiát, akiknél nagyon fontosnak tartotta, hogy tisztában legyenek az önállóság fogalmával. Már egészen kicsiként igyekeztek néhai férjével megtanítani nekik, hogy ha problémával találják magukat szemben, először igyekezzenek egyedül megoldani őket és ne mások segítségével lépjenek tovább.
Forrás: Jlo gyerekként sokat nélkülözött és szó szerint vért izzadt azért, hogy ma ő legyen a világ egyik legsikeresebb nője. Egy bronxi kislakásból indult el, szegény lányként, amit soha nem felejtett el. Bár igyekszik mindent megadni két gyermekének, pár éve ő maga vitte el őket arra a környékre, ahol felnőtt. Ezzel is megmutatva nekik, hogy milyen szerencsés gyerekekként nőhetnek fel. Emme és Max egyébként több jótékonysági eseményre is el szokta kísérni édesanyjukat, aki szerint a mások támogatása elengedhetetlen az ő hírnevükkel.
Forrás: A színésznő háromgyerekes édesanya és emellett még forgat is. Lánya, Ava nevelésénél ezért fontosnak tartotta, hogy beletanuljon a házimunkába és abba, hogy testvérei iránt ő is felelősséggel tartozik. Nem egyszer bízza nagylányára legkisebb kisfiát, sőt még a takarítást is, ami szerinte azért fontos, mert egy nőnek kötelessége adnia a környezetére a külseje mellett és megtanulnia, hogyan gondoskodjon egyszer a saját családjáról.
Forrás: Az énekesnő - akárcsak a válogatás egyes hírességei - szintén szerény körülmények között nevelkedett. Gyermekei ezzel szemben fényűzésben és jólétben tölthetik a mindennapjaikat, ám ezért Madge meg is követeli a hálát. Külön órákra kell járniuk, a házimunka kötelező, örökbefogadott gyermekeivel pedig már hagyományként őrzi azt a szokást, hogy évente Afrikába látogassanak és segítsenek az ottani gyerekeken.