Galéria

5 póz az előjátékhoz, amivel tökéletes lesz a szex

Forrás: Az előjáték hihetetlenül hangulatos formája, alkalmas lusta reggelekre és álmos estékre egyaránt. Feküdj az oldaladra, és kérd meg partneredet, hogy tegye meg ugyanezt – de neki merőlegesen kell feküdnie, felsőtestét a lábaid közé fészkelve. A lényeg a szemkontaktus és a fürge ujjak.
Forrás: A kísértés egy szórakoztató módja annak, hogy felizzítsd a tüzet – szex előtt, annak közepén vagy akár a végén. Kezd azzal, hogy feküdj le az ágy szélére – ideális esetben olyan helyen, ahol elég magasan vagy. Ha lefekszel, hajlítsd be a térded, és húzd a mellkasodhoz, hogy a lábfejed a levegőben legyen. A partnered álljon veled szemben és kizárólag a kezét használva szerezzen számodra örömöt.
Forrás: Ebben a pózban a 69-es póz dominál, ám itt nem egymáson, hanem egymás mellett, fordított helyzetben vagytok. A lényeg a kölcsönös kényelem és kölcsönös élvezet.
Forrás: A Low Doggy vagyis alacsony kutya lényegében olyan, mint a kutyapóz csak érdemes jobban homorítani a hátad és nagyobb terpeszben térdelni. Értelemszerűen a párod hátulról, szintén térdelő pózban tud a lábaid közé bújni, ahol nemcsak a nyelvével, hanem az ujjaival is tud egy kicsit játszani, mielőtt neki fogtok a vad szexhez.
Forrás: A Szűz tökéletes pozíció a rögtönzött orális szexhez – vagy az előjátékhoz. Kezd azzal, hogy a hátaddal a falnak támaszkodsz, hogy a lábaidnak elég helye legyen. Ezután a partnered guggoljon le, hogy a lehető legjobban férkőzhessen a lábad közé. Ez a póz talán az egyik legtökéletesebb helyzet ahhoz, hogy kényelmesen élvezzétek mindketten az orális szex adta gyönyört.