Galéria

Így változott Hugh Jackman a karrierje kezdete óta

Forrás: Mielőtt még ismert lett, bohócként dolgozott Coco művésznéven, ám ő is tudja, hogy nem volt az igazi, mivel egy trükköt sem ismert, és ezen hiányosságait egy születésnapon egy 6 éves kisgyerek fel is rótta neki.
Forrás: Gyerekkorában pilóta szeretett volna lenni, mert nagy vágya volt látni a világot. A táborozások során is mindig sok időt töltött kint éjszakánként és az eget kémlelte.
Forrás: Eredetileg Russel Crowe-nak adták volna Logan, azaz a Farkas szerepét, de ő inkább Hugh ajánlotta. Az ajánlás ellenére mégis Dougray Scott-ot választották a készítők a színész azonban készülő Mission: Impossible 2 miatt kénytelen volt visszaadni a szerepet, a többit pedig már ismerjük...
Forrás:

Bár már az általános iskolában is érdekelte a színjátszás, egyik tanára azt mondta neki, hogy ne akarjon az lenni, mert soha nem fog majd pénzt keresni a színészettel és az énekléssel. Hugh azonban meggyőzte magát, hogy ez másként is lehet, és milyen jól tette.


Forrás: Első körben neki ajánlották fel a James Bond szerepét a Casino Royale-ban, ám végül visszautasította az ajánlatot. Egy későbbi interjúban elárulta viszont, hogy ha a jövőben is megkeresnék őt ebben a témában, minden bizonnyal komolyabban is fontolóra venné a szerepet.
Forrás: Még 2006-ban fellépett Nicole Kidman és Keith Urban esküvőjén. A szintén ausztrál gyökerekkel büszkélkedő színésznő kérte fel Hught, hogy énekelje el Keith egyik kedvenc dalát, Peter Allentől a Tenterfield Saddler-t.
Forrás: 2009-ben Etiópiában járt, ekkor találkozott egy fiatal gazdával, Dukale-al, aki minden erejével azon volt, hogy végre kiszakítsa családját a szegénységből. Mindez annyira meghatott Hught, hogy 2011-ben megalapította a Laughing Man Coffee Company-t, ami biztosítja a termelőknek, hogy korrekt bérezést kapjanak a terményeik után és a befolyó összegből pedig világszerte oktatási programokat, szociális kezdeményezéseket támogatnak.
Forrás: 2013 novemberében tűnt először fel neki egy fura folt az orrán, amit egy forgatáson kapott sérülésnek gondolt. Ám sajnos idővel kiderült, hogy a színésznek bőrrákja van. Bár háromhavonta jár ellenőrzésre, ez a fajta betegség annyira makacs, hogy sajnos folyamatosan kiújul a színésznél is, aki az elmúlt 8 évben ahol csak tudta, hangoztatta a naptejek használatának fontosságát.
Forrás:

Egyik apai dédapja görög volt.


Forrás: Végezetül pedig a színész hatalmas Péntek 13. rajongó, és nagy álma, hogy egyszer Jason bőrébe bújhasson. Bár sokan furcsának találhatják, hogy pont erre vágyik, de azért mi mindenképpen szorítunk neki, hátha ez a szerep is összejön egyszer.