Galéria

5 szexpóz, amit úgy terveztek, hogy minden alkalommal elérjétek a G-pontot

Forrás: Ez a lovagló póz egy sokkal intimebb verziója, amely során nem ráülsz, hanem ráfekszel a partneredre. Ezzel lényegében nemcsak a hüvelyed, hanem a csiklód is sokkal könnyebben válik izgathatóvá. Egyrészt a közelség, másrészt a saját mozgásod miatt.
Forrás: A jó öreg kutyapózban sose szoktunk csalódni. Itt elsősorban a férfi kezében az irányítás, de ettől még te is átveheted a vezető szerepet. Ennél a póznál viszont a hevesség miatt nem árt vigyázni a sebességre és arra, mit érzel jónak, hiszen egy hirtelen mozdulat pillanatok alatt tud kellemetlen érzést okozni. Ám, kellő figyelemmel és rutinnal a legnagyobb G-pont általi orgazmus érhető el.
Forrás: A lótusz pózra hasonlító szexpozitúra igazi kámaszutrát ígér a pároknak. Egymással szemben üljetek, mégpedig 30 fokos szöget bezárva. Támaszkodj a karjaidra, ő pedig fogjon meg a csípődnél. Ennél a póznál célszerű a le-föl mozgást alkalmazni a G-pont eléréséhez.
Forrás: Ez egy igazán kellemes és szerelmes póz, amelynek intimitása is sokat segít a G-pont elérésében. Feküdjetek az ágyra oldalsó pózban, kiskanál-nagykanál helyzetbe és kölcsönösen kezdjetek el mozogni. A párod egy kis kézimunkával is rásegíthet a siker érdekében.
Forrás: A partnered üljön 45 fokos szögben. Ezt a legjobban a falhoz dőlve tudja megvalósítani, úgy hogy közben lelóg a lába a földre. Te pedig térdelve ülj rá. A mozgást és a mélységet is te irányítod, így lényegében te határozhatod meg, mikor és mit érezz. A G-pont pedig ezáltal érhető el a legkönnyebben.