Galéria

Ez a nap lesz a legszerencsésebb az összes csillagjegy számára!

Forrás:

Már régóta gondolkozol azon, hogy talán érdemes lenne belefogni egy saját vállalkozásba, hiszen nálad rátermettebb ember talán nincs is erre a feladatra. Egészen idáig viszont halogattad a dolgot, szeptember 7-én viszont érdemes belevágnod, úgyhogy ezen a napon bármibe is fogsz bele, azzal sikerrel fogsz járni!


Forrás:

Egy ideje aggódsz valami miatt, ami a munkáddal kapcsolatos, és ezért hihetetlenül nyugtalan vagy. Ez pedig sajnos a magánéletedre is kihat, hiszen türelmetlen vagy és nem tud elengedni magad akkor sem, amikor pihenned kéne. Szeptember 7-én viszont egyszerűen minden problémád megoldódik egy csettintésre, amit először el sem akarsz hinni, de nyugodj meg, most már tényleg élvezheted a kemény munkád gyümölcsét, kezdődik a jó időszak!


Forrás:

Az utóbbi időben egy kicsivel többet vásároltál a kelleténél, ezért pedig egy kicsit ingerült is vagy, mert tudod, hogy a pénzed nem fog kitartani a következő fizuig. Úgy tűnik viszont, hogy a szerencse a te oldaladra fog állni, szeptember 7-én ugyanis egy váratlan pénzösszeghez jutsz, amiből még félre is tudsz majd tenni, így nem kell aggódnod az anyagiak miatt!


Forrás:

Hihetetlenül romantikus lélek vagy, ám a szerelem valahogy mégis elkerült az utóbbi időben. Ez pedig igencsak megvisel téged, mert úgy gondolod, hogy szükséged van a másik feledre, arra az emberre, akivel leélheted akár az egész életedet. Úgy tűnik, hogy a romantikus filmbeli szerelem közelebb van, mint gondolnád, ugyanis nagy esély van rá, hogy szeptember 7-én ismerd meg az igazit!


Forrás:

Régóta halogatsz bizonyos projekteket, mert úgy vagy vele, hogy később is simán ráér. Ha viszont ezen az úton haladsz, szinte biztos, hogy nem fogsz sikerrel járni az álmaid kapcsán! A szerencse pedig közelebb van, mint gondolnád, így szeptember 7-én mindenképpen fejezd be azt a dolgot, amibe nemrég belekezdtél, és ne aggódj, a jutalom nem fog elmaradni!


Forrás:

Már régóta tervezel egy bizonyos nagyobb összegű dolog megvásárlását, de egészen idáig nem volt bátorságod ahhoz, hogy tényleg belevágj a dologba, ugyanis hosszútávú elköteleződést igényelne az egész folyamat. Nyugodj meg, mert minden szuperül fog alakulni, csak arra figyelj, hogy szeptember 7-én adj ki a kezedből ezt a nagyobb pénzösszeget, és hidd el, hamarosan meg is fog térülni a befektetés!


Forrás:

Mostanában egy picit el vagy keseredve, mert úgy érzed, hogy nem igazán értékelik a kemény munkádat és a belefektetett energiádat. Ez a dolog viszont úgy tűnik, hogy nagyon hamar meg fog változni, szeptember 7-én ugyanis nagy valószínűséggel el fog beszélgetni veled a főnököd a jövőbeli terveiről (ami veled kapcsolatos) és arról, hogy milyen fizetésemeléssel szeretné meghálálni a kreativitásodat.


Forrás:

Soha nem félsz semmitől, azonban most nagyon izgulsz azon, hogy elmenj-e a jelenlegi munkahelyedről. A helyes válasz egyértelmű lesz szeptember 7-én, aminek hatására egy tökéletes döntést fogsz hozni, ami hatással lesz nem csupán a közeli, de a távoli jövődre is karrier fronton.


Forrás:

Nehéz időszak áll mögötted, ami viszont most jön, az minden eddiginél szuperebb lesz! Szó szerint minden sikerülni fog, amibe csak belefogsz, legfőképpen viszont azok a projektek lesznek extra sikeresek, amiket 7-én kezdesz el. Ezen a napon ráadásul a főnököd is értékelni fogja a szorgalmadat, így egy nagyobb előléptetésre is számíthatsz!


Forrás:

Úgy érzed, hogy az utóbbi időben egyáltalán nem tudtál pihenni, ez pedig nem csak a lelkedre, de az egészségedre is kezd rámenni. Szerencsére egy sokkal jobb időszak következik a közeli jövőben, szeptember 7-én ugyanis egy olyan lehetőséget kapsz, aminek köszönhetően elmehetsz pihenni a szeretteiddel, és még az is lehet, hogy nem belföldről van szó. Ugye, hogy már régóta vártál erre a pillanatra?


Forrás:

Bár alapvetően minden rendben van az életedben, mégis úgy érzed, hogy ha jobbak lennének picit a pénzügyeid, akkor több lehetőséged lenne programokat csinálni azokkal, akiket a világon a legjobban szeretsz. Ezt pedig úgy tűnik, hogy a csillagok is meghallották, ugyanis szeptember 7-én nagy eséllyel nyersz egy nagyobb összeget, így mindenképpen érdemes beruháznod valamilyen sorsjegybe! Hajrá!


Forrás:

A karriered eddig is szuper volt, a következő időszakban viszont már inkább a káprázatos szót kell majd rá használni! Hihetetlenül sok fantasztikus lehetőséget kapsz, és egy nem várt pénzösszegről is tudomást szerezhetsz szeptember 7-én egy olyan örökséggel kapcsolatban, aminek eddig a létezéséről sem tudtál!